Μέχρι και την πανσέληνο της 24ης Ιουλίου, η καθημερινότητά μας θα επηρεάζεται από τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο που σηματοδοτεί αλλαγές και νέα ξεκινήματα.

Αυτές τις ημέρες θα δώσουμε προσοχή σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι, τις σχέσεις και την οικογένεια, ενώ η νέα Σελήνη που κορυφώνεται τα ξημερώματα της 10ης Ιουλίου στην χώρα μας έχει προοπτικές και αν το αποφασίσουμε μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, με πολλή ενέργεια και σωστές ισορροπίες.

Σε γενικές γραμμές θεωρείται μια ήρεμη περίοδος, αλλά ποια ζώδια επηρεάζονται θετικότερα και θα κάνουν νέα ξεκινήματα;

Καρκίνος

Με κυβερνήτη σου τη Σελήνη, αυτή η περίοδος είναι ευεργετική για εσένα, Καρκίνε. Προσωπική ανάταση, επαγγελματική ανέλιξη και καλή υγεία. Τώρα είναι η ευκαιρία που έψαχνες για σωματική και ψυχολογική ανανέωση. Θα είσαι πιο συναισθηματική, αλλά η νέα Σελήνη θα σε κάνει να δεις και να κατανοήσεις τους λόγους πίσω από κάθε συμπεριφορά σου. Ήρθε η ώρα να δώσεις προτεραιότητα σε εσένα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεωθείς, να πάρεις πρωτοβουλίες και να θέσεις τις βάσεις για τη μελλοντική σου ανάπτυξη.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη θα ξυπνήσει την επιθυμία σου για εμπλουτισμό των γνώσεών σου. Πλέον, ενεργείς πιο μεθοδικά πάνω σε αυτό το κομμάτι και μια νέα αρχή ανοίγεται μπροστά σου. Η Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί την περιέργειά σου σε κάθε τομέα. Παράλληλα, σε απασχολεί η προσωπικότητά σου και η φιλοσοφία ζωής σου, την οποία θα σκεφτείς σοβαρά και ίσως αναθεωρήσεις.

Τοξότης

Θεωρείς τον εαυτό σου ανεξάρτητο και αυτόνομο, αλλά με την νέα Σελήνη στον Καρκίνο ίσως αναθεωρήσεις και παραδεχτείς ότι θα μπορούσες να απευθυνθείς σε άλλους για βοήθεια. Όταν σκέφτεσαι μια καινούρια αρχή, σπάνια συμπεριλαμβάνεις νέους ανθρώπους σε αυτή. Από τη ζωή σου, ωστόσο, λείπει η σύνδεση με άλλους ανθρώπους. Με την νέα Σελήνη στον Καρκίνο βρίσκεις ένα ασφαλές έδαφος για να ξεκινήσεις ένα νέο ταξίδι στην κοινωνική σου ζωή. Σου δίνεται η ώθηση για να ανακαλύψεις πόσο αγαπητή είσαι και πόσο όμορφο είναι να δουλεύεις συνεργατικά με τους άλλους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο