Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτη ιστορία: Έψαχνε να υιοθετήσει σκύλο από καταφύγιο και βρήκε τον... δικό της που είχε χάσει

Απίστευτη ιστορία: Έψαχνε να υιοθετήσει σκύλο από καταφύγιο και βρήκε τον… δικό της που είχε χάσει

Όταν είδε τον σκύλο της στο ίντερνετ, η Nieves τηλεφώνησε αμέσως στο καταφύγιο για να επιβεβαιώσει ότι είναι νόμιμη ιδιοκτήτριά του και να τον πάρει πίσω. 

Μια γυναίκα από την Πενσιλβάνια κατάφερε να βρει ξανά τον αγαπημένο της σκύλο, μετά από δυο ολόκληρα χρόνια που τον είχε χάσει.

Η Aisha Nieves ήθελε να βρει έναν καινούργιο σκύλο για τους δυο γιους της, οπότε αποφάσισε να ψάξει σε μια ιστοσελίδα υιοθεσιών. Πολύ σύντομα, όμως, κατάλαβε, πως ένας συγκεκριμένος σκύλος ράτσας πίτμπουλ με ροτβάιλερ, διαθέσιμος για υιοθεσία στο καταφύγιο, ήταν ο δικός της αγαπημένος σκύλος, που είχε χάσει πριν δυο χρόνια.

«Σκέφτηκα, στάσου, δεν μπορεί να είναι αυτός». Μετά, είδα το μικρό σημάδι πάνω από το ένα του μάτι, την ουλή που έκανε όταν πιάστηκε στην πόρτα, και λέω, «Θεέ μου, αυτό είναι το μωρό μου, ο Kovu!»», δήλωσε στο The Morning Call.

Η Nieves υιοθέτησε για πρώτη φορά τον Kovu, που στο σάιτ ήταν καταχωρημένος με το όνομα Ash, όταν ήταν κουτάβι μόλις 7 εβδομάδων και έζησε μαζί της μέχρι την εξαφάνισή του, τον Μάιο του 2019. Λίγες εβδομάδες μετά, τον βρήκε η φιλοζωική οργάνωση Lehigh County Humane Society σε κακή κατάσταση.

«Ήταν γεμάτος ψύλλους, του έλειπε τρίχωμα και είχε πάθει μόλυνση», εξηγεί ο διευθυντής του καταφυγίου. «Του δώσαμε αντιβίωση και τον πλύναμε με ειδικό σαμπουάν. Ήταν στο καταφύγιο για περίπου 4 μήνες και μετά υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στις 25 Οκτωβρίου 2019», προσθέτει. Ωστόσο, στις αρχές του μήνα, τον επέστρεψαν ξανά στο καταφύγιο επειδή η οικογένεια που τον υιοθέτησε ήρθε αντιμέτωπη με έξωση.

Όταν είδε τον σκύλο της στο ίντερνετ, η Nieves τηλεφώνησε αμέσως στο καταφύγιο για να επιβεβαιώσει ότι είναι νόμιμη ιδιοκτήτριά του και να τον πάρει πίσω.

«Φώναζε και προσπαθούσε να φύγει από τον τύπο που τον κρατούσε για να έρθει προς το μέρος μου. Μετά πήδηξε πάνω μου, κι αρχίσαμε τα φιλιά και τις αγκαλιές. Κάθισε στα πόδια μου και εγώ του έλεγα, «Ναι φίλε μου, θα πας σπίτι. Λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη. Δεν θα σε χάσω ποτέ ξανά»», λέει η ίδια.

«Οι σκύλοι έχουν απίστευτη αίσθηση της όσφρησης, και προφανώς αυτό είναι το πρώτο πράγμα που φέρνει την αναγνώριση», σημείωσε ο διευθυντής του καταφυγίου, προσθέτοντας πως δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να αναγνωρίζει κάποιος σκύλος τον ιδιοκτήτη του μετά από αρκετό καιρό.

Ο Kovu επέστρεψε σπίτι με την Nieves και την οικογένειά της, ανυπομονώντας να γιορτάσει τα έβδομα γενέθλιά του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024