Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Κουκουράκης: Η απώλεια που τον «τσάκισε» - «Σήμερα σε αποχαιρετούμε και δεν το πιστεύουμε»

Γιάννης Κουκουράκης: Η απώλεια που τον «τσάκισε» – «Σήμερα σε αποχαιρετούμε και δεν το πιστεύουμε»

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες», με μία ανάρτηση του στο Instagram έκανε γνωστό πως έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες», με μία ανάρτηση του στο Instagram έκανε γνωστό πως έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα έφυγε από την ζωή μια καλή φίλη του Γιάννη Κουκουράκη, η Χρυσούλα. Ο ίδιος ανέβασε μία φωτογραφία της για να την αποχαιρετήσει, την οποία συνόδευε ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Σήμερα είναι μια μέρα μουδιασμένη. Μια μέρα Βαριά. Σήμερα σε αποχαιρετούμε. Και δεν το πιστεύουμε. Χρυσούλα μας. Κορίτσι μου καλό και αγαπημένο. Αγαπημένο μας πλάσμα. Χρυσούλα μου, καλό σου ταξίδι φιλαράκι μου. Ήταν μεγάλη μου τιμή να είσαι το φιλαράκι μου. Μεγάλη. Πολύ. Όσοι σε ξέρουμε, το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Ήταν μεγάλη τύχη να είσαι κομμάτι της ζωής μας. Και θα είσαι. Γιατί οι φιλίες κρατούν για πάντα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές μας. Και εκείνη την κουβέντα που κάναμε σπίτι μου όταν ανταμώσαμε. Πόσο γελάσαμε τότε. Σήμερα χάσαμε ένα δικό μας παιδί-διαμάντι. Μια ψυχάρα τόσο ροκ όσο λίγες. Έναν υπέροχο άνθρωπο. Καλό δρόμο φιλαράκι μου προς το φως, γιατί μόνο προς τα εκεί θα μπορούσες να πας. Μόνο στο φως. Σε αγαπάμε πολύ. Πάρα πολύ Χρυσούλα μου. Φιλαράκι μου καλό. Όχι αντίο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κουκουράκης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024