Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πυροβόλησαν και σκότωσαν 19χρόνο αστέρι του TikTok

Πυροβόλησαν και σκότωσαν 19χρόνο αστέρι του TikTok

Ο 19χρόνος Swavy, κατά κόσμον Matima Miller, είχε 2,7 εκ. followers

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός από τους πιο διάσημους αστέρες του TikTok, που έχασε την ζωή του σε μια «παράλογη πράξη βίας με όπλα», όπως επιβεβαίωσε η οικογένεια του.

Ο 19χρόνος Swavy, κατά κόσμον Matima Miller, πυροβολήθηκε τη Δευτέρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την αστυνομία του Ντελαγουερ των ΗΠΑ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς έγινε αυτό το θλιβερό περιστατικό με την άσχημη κατάληξη θα δημοσιευτούν όταν είναι δυνατόν, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Wilmington.

Η οικογένεια του χορευτή δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram ότι θα κάνουν τα πάντα «για να πάρουν δικαιοσύνη για το Swavy».

Πρόσθεσαν ότι για «νομικούς λόγους», δεν μπορούν να μοιραστούν πολλές πληροφορίες σχετικά με τα γεγονότα που σχετίζονται με το συμβάν.

«Αυτή είναι μόνο η αρχή, θα κρατήσουμε για πάντα το όνομά του ζωντανό και θα συνεχίσουμε την κληρονομιά του», ανέφερε η δημοσίευση.

Ο Swavy είχε 2,7 εκατ. followers στο TikTok και άλλους 400.000 στο Instagram. Κάποια μάλιστα από τα βίντεό του στο TikTok έχουν πάνω από 100 εκατ. Likes.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024