Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ασημίνα κόντρα σε εξουσία και Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ασημίνα κόντρα σε εξουσία και Νικηφόρο

Η κόντρα του Νικηφόροy με την Ασημίνα, για την κηδεμονία του μικρού Σέργιου θα συνεχιστεί.

Αυλαία έριξαν οι Άγριες Μέλισσες στις αρχές Ιουνίου με ένα καθηλωτικό φινάλε, ανανεώνοντας το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη σεζόν.

Σε λίγες μέρες αρχίζουν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου για την επιτυχημένη σειρά με νέα σκηνικά και με αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη που υπάρχει ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο.

Τα όσα έχουν συμβεί, όμως, ανάμεσα τους αποτέλεσαν τροχοπέδη στο γάμο τους, που οδηγήθηκε τελικά στο διαζύγιο. Το τέλος του δεύτερου κύκλου βρήκε εκείνον στη Λάρισα, αποφασισμένο να κάνει μια νέα αρχή, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που τους πλήγωσαν.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι υπερασπίστηκε με πάθος τη γυναίκα που αγαπάει και προσπάθησε να την προστατέψει από το μένος των γονιών του, όπως και το ότι της ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να διεκδικήσει το μικρό Σέργιο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση τους.

Κι ενώ οι σεναριογράφοι κρατούν ακόμη τα χαρτιά τους κλειστά, κάποιες πρώτες φήμες θέλουν τον Νικηφόρο, στον τρίτο κύκλο, να επιστρέφει στο Διαφάνι και να διεκδικεί πάλι την κηδεμονία του μικρού Σέργιου.

Η κόντρα του με την Ασημίνα, πάνω στο θέμα αυτό κι όχι μόνο, θα συνεχιστεί.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ωστόσο, ότι η επιστροφή του Νικηφόρου στο Διαφάνι θα γίνει σε μια πολύ ταραγμένη περίοδο. Η δικτατορία έχει φέρει νέα δεδομένα στο χωριό, ενώ κάποιοι ήρωες θα πληρώσουν ακριβά για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Κι εκεί ίσως κρύβεται και το μυστικό που θα καθορίσει τη μετέπειτα πορεία της Ασημίνας.

Δύο άνθρωποι που αγαπά πολύ, ο Λάμπρος και ο Μπάμπης, βρίσκονται στην εξορία, όπου περνούν δύσκολες στιγμές. Τον πρώτο τον ρ σαν το μεγάλο της αδελφό! με τον δεύτερο έζησε ένα ι γερό ειδύλλιο.

Κι όσο κι αν να το αφήσει αυτό πίσω της σίγουρο ότι τον έχει ακόμη) καρδιά της, σαν έναν αν που της στάθηκε σε δύο στιγμές και την έκανε να γελάσει και πάλι.

Η Ασημίνα, επηρεασμένη με αυτό που συμβαίνει, θα αντιδράσει κατά της χούντας και θα έχει αντίκτυπο και στη σχέση της με τον Νικηφόρο. Εκείνος είναι αποφασισμένος να ασχοληθεί με τη συγγραφή βιβλίων και να ζήσει μια ήρεμη ζωή και το τελευταίο πράγμα που θέλει, φυσικά, είναι η μητέρα του γιου του να μπει σε τέτοιου είδους περιπέτειες.

Έτσι η ρήξη δεν θα αργήσει να έρθει ανάμεσα τους.

Αυτό, βέβαια, δεν θα είναι το μόνο πρόβλημα που θα έχει να αντιμετωπίσει η Ασημίνα. Απέναντι της θα βρεθούν ο Δούκας, η Μυρσίνη, ο Μελέτης αλλά και ο Ακύλας Μεγαρίτης, οι οποίοι στον τρίτο κύκλο αναμένεται να της κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024