Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Συνατσάκη: Τα πιο στιλάτα tips για το απόλυτο καλοκαιρινό look

Μαίρη Συνατσάκη: Τα πιο στιλάτα tips για το απόλυτο καλοκαιρινό look

Στην καρδιά του καλοκαιριού, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσιεύει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram μοναδικές φωτογραφίες, με στιλάτα καλοκαιρινά outfits

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ, που συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω των social media, συμβουλές για στυλ και ομορφιά.

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία εδώ και καιρό ασχολείται με τη μόδα μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου με την οποία διαθέτουν τις δικές τους κολεξιόν ρούχων, μας δίνει συχνά πολύ καλές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το ίδιο κάνει και στην καρδιά του καλοκαιριού, δημοσιεύοντας στην προσωπική της σελίδα στο Instagram μοναδικές φωτογραφίες, με στιλάτα καλοκαιρινά outfits.

Η Μαίρη Συνατσάκη φορώντας μαγιό από την προσωπική συλλογή που λανσάρει με την Αθηνά Οικονομάκου, ανέβασε κάποιες από τις ωραιότερες φωτογραφίες της για το φετινό καλοκαίρι.

Μάλιστα, τα μαγιό που έχει επιλέξει φέτος για το beach wear της είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και πράγματι στην ίδια πάνε πολύ.

Αν και δεν θέλησε να μας αποκαλύψει πού διανύει περίοδο διακοπών, μας αποκάλυψε την υπέροχη παρέα της που φυσικά ανάμεσά τους είναι και η καλή της φίλη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Βρίσκονται μαζί σε νησί και απολαμβάνουν τις πρώτες μέρες των διακοπών τους που ομολογουμένως έχουν ανάγκη όλοι μετά από έναν τόσο δύσκολο χειμώνα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024