Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστροφή στον πρώην; Αν ανήκει σε αυτά τα ζώδια ξανασκέψου το

Επιστροφή στον πρώην; Αν ανήκει σε αυτά τα ζώδια ξανασκέψου το

Ίσως να μην είναι και τόσο καλή ιδέα να είστε ξανά μαζί.

Υπάρχουν κάποια ζώδια που όταν χωρίζουν ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους και κάποια άλλα που επιστρέφουν και ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες.

Αυτοί οι τρεις, όπως λέει και το astrology.gr, είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποια στιγμή θα επιστρέψουν στην παλιά τους σχέση για να ζητήσουν επανασύνδεση. Αν σας τύχει κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να το σκεφτείτε καλά.

ΚΡΙΟΣ

Στην περίπτωση που ξαναγυρίσει ίσως να ξεκινήσει λέγοντάς σου ότι θα έπρεπε να ξέρεις ότι εκνευρίζεται, φωνάζει, βρίζει και λέει διάφορα πάνω στο θυμό του, που όμως δεν τα εννοεί, οπότε κακώς παρεξηγήθηκες. Αυτό που δε θα σου πει είναι ότι δεν έχει βρει κάτι που να τον τρελαίνει και αφού το σεξ μεταξύ σας ήταν καλό, σκέφτηκε να ξαναδοκιμάσει. Με μαθηματική ακρίβεια θα ξαναχωρίσετε πάνω στο μήνα.

ΛΕΩΝ

Το να ρίξει τα μούτρα του και να επιστρέψει σε εσένα, που και μόνο το γεγονός ότι χωρίσατε γι’ αυτόν είναι προσβολή, κάνει το πράγμα από δύσκολο έως αδύνατο. Αν όμως ήταν δική του η απόφαση να το τελειώσετε, τότε είναι πιθανή μια επιστροφή του. Σε αυτή την περίπτωση, ετοιμάσου να παρακολουθήσεις την παράσταση του αιώνα γιατί πρόκειται να δώσει ρεσιτάλ ηθοποιίας στο έργο «Μας χώρισε η καλή κοινωνία». Μετά από λίγο καιρό και με την πρώτη αφορμή που θα του δώσεις και θα θυμώσει, μην αποκλείεις να σου πετάξει ότι και χάρη σου κάνει που ξαναγύρισε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είτε έφυγε από μόνος του, είτε τον χώρισες, είτε πέρασε και ένας χρόνος από τότε που τον είδες τελευταία φορά, για τον Τοξότη είναι σαν να μην έγινε τίποτα, σαν να μην πέρασε μια μέρα, εκτός κι αν του έχεις πει ψέματα και τα έμαθε. Τότε θα έρθει εξοργισμένος να σου ζητήσει το λόγο. Διαφορετικά, θα γυρίσει με τα αστειάκια του, με τις πλακίτσες του, θα σου πετάξει κι ότι η ζωή είναι μικρή για να κρατάς κακίες και μίση και πόσο ομόρφυνες από την τελευταία φορά που σε είδε και θα σε καταφέρει. Εννοείται ότι δε θα σου πει ότι μια χαρά είχε βολευτεί, ε, έκανε και μια βλακεία αλλά εντάξει, άνθρωπος είναι. Ή θα τον αντιμετωπίσεις έτσι ή θα αναγκαστείς να τον σουτάρεις.

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024