Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αν ανήκει σε κάποιο από αυτά τα ζώδια είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σε κερατώσει

Αν ανήκει σε κάποιο από αυτά τα ζώδια είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σε κερατώσει

Δεν φημίζονται για την ικανότητά τους να μένουν πιστά

Κάποια ζώδια ζευγαρώνουν για μια ζωή – άλλα πάλι δυσκολεύονται με τις μακροχρόνιες σχέσεις. Ή απλώς με τη μονογαμία.

Τα παρακάτω πέντε σπανίως καταφέρνουν να μένουν πιστά. Όμως το καθένα έχει διαφορετικούς λόγους που κυλιέται στα… κρεβάτια τα ξένα.

Σε κάθε περίπτωση, αν ο/η σύντροφός σου ανήκει σε κάποιο από αυτά, καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά – ή να αποδεχτείς το ενδεχόμενο.

Ιχθύες

Εξ αιτίας του ευαίσθητου και αδύναμου χαρακτήρα του, είναι ο πιο επιρρεπής στην απιστία. Είναι απρόβλεπτος και κάνει παράνομες σχέσεις, χωρίς να το πολυσκέφτεται. Αν η σχέση του δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του, ψάχνει αλλού όσα του λείπουν. Ωστόσο, επειδή φοβάται μήπως πληγώσει τον άλλον, δύσκολα θα φύγει από μια δυστυχισμένη σχέση. Προτιμά να ζει δύο ζωές, παρά να φύγει.

Δίδυμοι

Τα θέλει όλα. Είναι επικοινωνιακός και προσιτός. Φλερτάρει και «κάνει παιχνίδι» διαρκώς. Η παιχνιδιάρικη φύση του Διδύμου δεν τον αφήνει να παραμείνει πιστός σε μια σχέση για πολύ. Βαριέται εύκολα και δεν διστάζει να κάνει παραπάνω από μία παράνομη σχέση, αν δεν ικανοποιείται.

Λέων

Τα Λιοντάρια αναζητούν συνεχώς την επιβεβαίωση. Θέλουν να έχουν την προσοχή των άλλων, να τους φέρονται σαν βασιλιάδες. Αν αντιληφθούν ότι αρχίζεις να τους αγνοείς, τότε θα αναζητήσουν αλλού αυτό που δεν τους δίνεις. Αν φλερτάρουν έναν Λέοντα και νιώσει μοναδικός, τότε θα ενδώσει στην παράνομη σχέση.

Τοξότης

Ο Τοξότης ψάχνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα στις σχέσεις του. Αφοσίωση, στήριξη, αγάπη και ίσως το καλύτερο status quo. Aν η σχέση του δεν του τα παρέχει, δεν θα δυσκολευτεί να τα ψάξει άλλου.

Σκορπιός

Το πάθος τον χαρακτηρίζει, αλλά δεν θα απιστήσει ελαφρά τη καρδία. Θα το κάνει, αν το έχεις κάνει και εσύ, αν το πάθος μεταξύ σας έχει χαθεί ή αν του έχεις πει ψέματα. Η αίσθηση ανικανοποίητου που τον χαρακτηρίζει μπορεί, επίσης, να τον οδηγήσει σε μια παράνομη σχέση, ενώ δύσκολα αντιστέκεται σε ένα έντονο φλερτ ή στην ερωτική έλξη με κάποιον άλλο.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024