Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρή γνωστή πορνοστάρ - Μυστήριο με τον θάνατό της

Νεκρή γνωστή πορνοστάρ – Μυστήριο με τον θάνατό της

Η Κριστίνα Λισίνα, η οποία ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο Kris the foxx, άρχισε να γυρίζει ταινίες για ενηλίκους αφού εγκατέλειψε την καριέρα στον τραπεζικό τομέα, με τους φίλους της να δηλώνουν πως αυτό που ήθελε ήταν να «αγαπηθεί και να κάνει οικογένεια»

Τις τελευταίες στιγμές της 29χρονης Κριστίνα Λισίνα, ρωσίδας πορνοστάρ του Διαδικτύου, κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος, πριν κάνει βουτιά στο κενό από κτήριο μεγάλου ύψους στην Αγία Πετρούπολη.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της The Sun, ο θάνατος της 29χρονης η οποία «λαχταρούσε να αγαπηθεί», διερευνάται από την αστυνομία.

Η Κριστίνα Λισίνα, η οποία ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο Kris the foxx, άρχισε να γυρίζει ταινίες για ενηλίκους αφού εγκατέλειψε την καριέρα στον τραπεζικό τομέα, με τους φίλους της να δηλώνουν πως αυτό που ήθελε ήταν να «αγαπηθεί και να κάνει οικογένεια».

Η ίδια εμφανιζόταν σε ιστοσελίδες όπως το Pornhub, ενώ ήταν επίσης και στο OnlyFans. Το πτώμα της βρέθηκε κοντά σε ένα μεγάλου ύψους κτήριο στην περιοχή Νέφσκι, και στο χέρι της είχε ένα κέρμα που είχε πάνω του χαραγμένο «είσαι πάντα στην καρδιά μου».

Το βίντεο δείχνει την Κριστίνα να ανεβαίνει σκαλοπάτια, τρώγοντας πατατάκια λίγο πριν την πτώση της. Μετά φαίνεται να μπαίνει στο κτήριο πριν πατήσει κουμπί για να καλέσει το ασανσέρ, μέσα στο οποίο εισέρχεται.

Φίλοι της είπαν ότι ένιωθε μοναξιά και ήθελε να κάνει οικογένεια. Η ρωσική εφημερίδα Moskovsky Komsomolets έγραψε πως ο θάνατός της διερευνάται από την αστυνομία και τη Ρωσική Επιτροπή Ερευνών.

Τον θάνατό της ανακοίνωσε ο φίλος της, Ρουστάμ Μ. και ζήτησε χρήματα για την κηδεία.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024