Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μύκονος: Συνεχίζεται η παρέλαση καλλιτεχνών και ποδοσφαιριστών στο νησί

Μύκονος: Συνεχίζεται η παρέλαση καλλιτεχνών και ποδοσφαιριστών στο νησί

Ρόμπι Γουίλιαμς, Κιλιάν Εμπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα και τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Πλήθος ξένων καλλιτεχνών και αστέρων του ποδοσφαίρου δίνει δυναμικό παρών στο νησί της Μυκόνου. Τις τελευταίες ώρες ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον παγκόσμιο ποπ σταρ, Ρόμπι Γουίλιαμς, να διασκεδάζει σε πασίγνωστο μαγαζί.

Ο 47χρονος τραγουδιστής αν και επέλεξε ένα πολυσύχναστο μέρος για τη βραδινή του έξοδο, φρόντισε να μείνει μακριά από τυχόν θαυμαστές του. Ο καλλιτέχνης με τις παγκόσμιες επιτυχίες τιμάει κάθε χρόνο τη χώρα μας με την παρουσία του, ωστόσο φέτος λόγω του κοροναϊού προσπαθεί να απέχει από τον συνωστισμό.

Στο νησί των ανέμων και ο σούπερ σταρ του γαλλικού ποδοσφαίρου

Το βράδυ της Δευτέρας έφτασε στο νησί των ανέμων και ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ. Ο 22χρονος Γάλλος στην πρώτη του έξοδο έφαγε και ήπιε με τους φίλους του, φωτογραφήθηκε με μικρό θαυμαστή του, και αφού έκατσε σε ένα από τα καλύτερα τραπέζια έκανε και τον ανάλογο λογαριασμό.

«Μπορεί απλά να έρθει να φάει ένα απλό φαγητό και να πιει ένα κρασί, μέχρι και να ξοδέψει αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ με σαμπάνιες ή κερνώντας τους φίλους τους», ανέφερε ο Ηρακλής Ζησιμόπουλος, Πρόεδρος συνδέσμου επαγγελματιών και επιχειρηματιών Μυκόνου Ο διεθνής επιθετικός δεν παρέλειψε να επισκεφτεί και το μαγαζί του καλού του φίλου σεφ Νουσρέτ, για να γευτεί μοναδικά πιάτα μεγάλης αξίας.

Επιλογή για πολλούς ακόμα σταρ του ποδοσφαίρου αποτελούν οι «χρυσές» μπριζόλες του Τούρκου σεφ, με τον μέσο της Μπαρτσελόνα, Μίρελαμ Πιάνιτς να μιμείται τη γνωστή κίνηση του Νουσρέτ με τον αλατισμό του κρέατος, και εκείνος μετά να τον ταΐζει στο στόμα. Σαν να έχουν κλείσει ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού, βρέθηκε στο ίδιο εστιατόριο και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο νησί με την οικογένειά του.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024