Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λεωνίδας Κακούρης: «Ο Δούκας νιώθει το σοκ της αυτοκτονίας της Ανέτ»

Λεωνίδας Κακούρης: «Ο Δούκας νιώθει το σοκ της αυτοκτονίας της Ανέτ»

Ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για το σοκ της αυτοκτονίας της Ανέτ που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ο Δούκας.

Λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Η Ανέτ Σεβαστού πήρε δηλητήριο και αυτοκτόνησε, με την Κάτια Δανδουλάκη να αφήνει τον ρόλο της πίσω και να γράφει τηλεοπτική ιστορία.

Ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο TV24 μίλησε μεταξύ άλλων για το σοκ της αυτοκτονίας της Ανέτ που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ο Δούκας.

Πώς συναντηθήκατε με τον ρόλο;

«Ήμασταν αρκετό καιρό σε συζητήσεις με την κυρία Ντενίση για τη «Σμύρνη» .Όταν όμως ήρθε το σενάριο, μου άρεσε πολύ και έτσι είπα το «ναι». Εδώ υποδύομαι έναν πολύ καλό άνθρωπο, καμία σχέση με τον Δούκα, που, όπως ξέρετε, είναι, ένας κακός, αρνητικός ήρωας. Ερμηνεύω λοιπόν τον σύζυγο της Φιλιώς, έναν άνθρωπο γλυκό και γενναιόδωρο, που την τιμά, τη σέβεται και την αγαπά. Ο Μπαλτατζής είναι ζεστός και φωτεινός, ζει μια εύπορη ζωή, αλλά όχι μόνο για τον εαυτό του. Πιστεύει στον Βενιζέλο και στη Μεγάλη Ιδέα, βοηθά όσο μπορεί οικονομικά και είναι ο άνθρωπος που προδίδεται τελικά με τον πιο τραγικό τρόπο. Αυτό από μόνο του είναι ανατριχιαστικά ανυπόφορο».

Είναι ανακούφιση για σας να ερμηνεύετε έναν καλό ήρωα;

«Ναι, είναι. Γιατί ο Δούκας είναι ένας χαρακτήρας σκληρός, άκαμπτος, τον οποίο έχω προσπαθήσει πολύ να κατανοήσω και να αγαπήσω, όπως και τους λόγους που τον έκαναν να γίνει αυτό το σκληρό πλάσμα. Όμως γύρω μας, στην πραγματική ζωή, υπάρχουν τόσοι , αρνητικοί χαρακτήρες. Να, μην πάτε μακριά… Σκεφτείτε το πρόσωπο του πιλότου, που σκότωσε τη γυναίκα του, την Καρολάιν».

Σας είχε πάει το μυαλό πως ήταν αυτός ο δολοφόνος;

«Ναι, μου είχε πάει, όμως το είχα διώξει αμέσως. Όπως οι περισσότεροι από εμάς φαντάζομαι, είπα: «Έλεος, τι σκέφτεσαι; Ο άνθρωπος έχασε τη γυναίκα του». Να όμως που το κακό ζει δίπλα μας.». Παρ’ όλα αυτά, τι είναι κακό και πώς παίζεις ο ίδιος τον κακό; Στην αρχή… παραπατάς, Μετά βλέπεις πως πρέπει να ανοίξεις μια «βεντάλια» συναισθημάτων και προσπαθείς να πορευτείς». Μας κάνατε και κλάψαμε στα τελευταία επεισόδια των «Μελισσών». «Εγώ να δείτε πόσο έχω κλάψει προσπαθώντας να ερμηνεύσω τον Δούκα Σεβαστό ».

Όταν τελειώσουν τα κινηματογραφικά γυρίσματα, θα πάτε κατευθείαν σε αυτά των «Μελισσών»;

«Έτσι δείχνει .Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά εδώ, αλλά μέσα Ιουλίου λογικά ξεκινούν και οι «Μέλισσες». Το πώς θα τα καταφέρω… είναι ένα κουίζ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά όλα ελπίζω πως θα πάνε καλά».

Σας έχει αγγίξει η επιτυχία της σειράς;

«Είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει και δεν το είχα καταλάβει, λόγω της καραντίνας. Ξαφνιάστηκα όταν άρχισα να ακούω στον δρόμο: «Να, ο Δούκας»… Δεν το περίμενα. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια αμηχανία, κυρίως όταν μου ζητούν να βγούμε φωτογραφία .Έχω και μια φυσική αμηχανία στις φωτογραφίσεις… Όταν όμως βλέπεις ο άλλος να χαίρεται και να συγκινείται, δεν μπορεί να μη νιώσεις κι εσύ το συναίσθημα του».

Ο Δούκας στην τρίτη σεζόν θα συνεχίσει να διαφεύγει της Δικαιοσύνης;

«Ο Δούκας ήδη υποφέρει στη συνείδηση του. Παλεύει με τον εαυτό του. Ήδη νιώθει πάνω του το βάρος, το σοκ και το δέος της αυτοκτονίας της αδελφής του, Ανέτ, που ερμήνευσε εκπληκτικά η Κάτια Δανδουλάκη. Τώρα, αν αυτό θα τον αλλάξει ως άνθρωπο ή θα τον φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης, μένει να το δούμε στο μέλλον. Ως αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχουμε πάρει σενάρια στα χέρια μας».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024