Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώτα Νέγκα: Εντυπωσιακή σε τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στο Βεάκειο

Γιώτα Νέγκα: Εντυπωσιακή σε τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στο Βεάκειο

Η Γιώτα Νέγκα, η αυθεντική λαϊκή φωνή, παρουσίασε ένα πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί η Λίνα Νικολακοπούλου και το κοινό αγκάλιασε πολύ τρυφερά

Στο Βεάκειο Θέατρο ανέβηκε η Γιώτα Νέγκα για να παρουσιάσει στο κοινό το υπέροχο αφιέρωμα που έχει ετοιμάσει στην στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Η ερμηνεύτρια, που εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις φωνητικές της ικανότητες, έδωσε για ακόμη μια φορά τον καλύτερό της εαυτό.

Η στιχουργός, που έχουν αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων και που ξεχώρισε για τη φιλοσοφία της ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της και την πονεμένη καρδιά της παραμένει ζωντανή μέσα από τα μέσα από τα όμορφα τραγούδια της.

Η Γιώτα Νέγκα, η αυθεντική λαϊκή φωνή, παρουσίασε ένα πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί η Λίνα Νικολακοπούλου και το κοινό αγκάλιασε πολύ τρυφερά.

Η Λίνα Νικολακοπούλου μας διηγήθηκε ιστορίες από την ζωή της στιχουργού και ο Νίκος Κατσίκης με το μπουζούκι του έδωσε τον τόνο για να ξεκινήσει η μαγική βραδιά.

Ανάμεσα σε όλα θυμηθήκαμε και τραγουδήσαμε τα τραγούδια: «Πάρε το δάκρυ μου», «Αντιλαλούνε τα βουνά», «Περασμένες μου αγάπες», «Γυάλινος Κόσμος» και «Μαντουβάλα».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024