Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Dior: Δείτε την πασαρέλα από την νέα Haute Couture σειρά για τον Χειμώνα του 2021

Dior: Δείτε την πασαρέλα από την νέα Haute Couture σειρά για τον Χειμώνα του 2021

Μετά τη διοργάνωση της συλλογής Dior's Cruise 2022 στην Αθήνα, η Creative Director Maria Grazia Chiuri επιστρέφει στο Παρίσι για μια εκπληκτική Haute Couture σειρά

Η επιστροφή του Christian Dior στα Haute Couture μονοπάτια σηματοδοτείται από τη δέσμευση του γαλλικού οίκου για άψογη χειροτεχνία. Αυτή τη σεζόν, στο επίκεντρο είναι το κέντημα – από τις ραφές των ταπισερί που ήταν επενδυμένες με τους τοίχους του Musée Rodin για την πασαρέλα μέχρι την ευαίσθητη δαντέλα και τις φτερωτές λεπτομέρειες που καλύπτουν τα θεϊκά φορέματα.

Μετά τη διοργάνωση της συλλογής Dior’s Cruise 2022 στην Αθήνα, η Creative Director Maria Grazia Chiuri επιστρέφει στο Παρίσι για μια εκπληκτική Haute Couture σειρά. Όμως, χωρίς να εμπνέεται από το Sala dei Ricami στο Palazzo Colonna της Ρώμης, όπου οι ταπετσαρίες με πλούσιο μοτίβο κοσμούν τον χώρο. Η καλλιτέχνης Eva Jospin διερευνά παρόμοια θέματα της φύσης στο δικό της έργο, «Chambre de Soie», που διακοσμεί το σετ της παράστασης και συμπληρώνει τα μεταξωτά κομμάτια της συλλογής.

Οι σιλουέτες εμμένουν στον εκσυγχρονισμό της Chiuri με το θρυλικό Bar σακάκι, με στενή μέση και φαρδιές φούστες, παράλληλα με αέρινα φορέματα και κομψά κοστούμια. Τα πανωφόρια είναι εκείνα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της συλλογής Haute Couture του Φθινοπώρου / Χειμώνα 2021, με παλτά που μοιάζουν με κάπα και φέρνουν όγκο και χρώμα στη σύνθεση.

Καθώς ο Dior επέστρεψε δυναμικά στις πασαρέλες, η επίδειξη καλωσορίζει την δυναμική γυναίκα μέσω των χαρακτηριστικών σχημάτων της και του δυναμικού στιλ του οίκου.

Δείτε την πλήρη συλλογή:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024