Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι αντιδρούν τα ζώδια όταν προδοθούν

Έτσι αντιδρούν τα ζώδια όταν προδοθούν

Άλλα τα παίρνουν βαριά και άλλα δεν ασχολούνται καν.

Η εμπιστοσύνη είναι θεμέλιο για τις σχέσεις. Δύσκολα χτίζεται αλλά πολύ εύκολα γκρεμίζεται. Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε προδοθεί είτε από φίλους, είτε από το άλλο μας μισό, είτε ακόμα και από άτομα της οικογένειάς μας.

Βεβαίως η αντίδραση του καθενός είναι διαφορετική. Όπως λέει και το astrology.gr το κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει την κατάσταση με τον δικό του τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θα το πει σε όλο τον κόσμο και θα δώσει τον προδότη στεγνά! Θέλει να νιώσει εκείνος/η που τον πρόδωσε, όχι μόνο την δική του οργή, αλλά και του… περίγυρού του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος κρατά τα συναισθήματά του για τον εαυτό του. Νιώθει πληγωμένος που προδόθηκε η εμπιστοσύνη του και κάποιες φορές αισθάνεται λύπη, ντροπή ή εξευτελισμό…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θα κάνει σαν να μην έγινε και κάτι σημαντικό. Δεν θέλει να δείχνει ευάλωτος, αλλιώς κινδυνεύει να πληγωθεί ξανά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θα μοιραστεί τον πόνο του με όσους νοιάζονται για εκείνον και τον αγαπούν. Θα αποκτήσει «θέματα εμπιστοσύνης» και θα αλλάξει αρκετά το πώς βλέπει τις σχέσεις του. Επίσης, θα του πάρει καιρό να «κλείσει» την όποια πληγή.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας παίρνει την προδοσία προσωπικά! Θα είναι δυνατός και δεν θα δείξει κανένα σημάδι πόνου στους άλλους, όμως θα πονέσει πολύ και θα κλάψει αρκετά από την «πισώπλατη» μαχαιριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος απαιτεί από τον «προδότη» να διορθώσει την όποια «ζημιά» προκάλεσε. Και αν εκείνος αρνηθεί, τότε θα ξεκινήσει να σκέφτεται το πώς θα τον κάνει να «πληρώσει».

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός, παρότι θα πονέσει πολύ από την προδοσία, θα συνεχίσει την ζωή του και θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την όποια κατάσταση και να πάει γρήγορα παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός ψάχνει την καλύτερη εκδίκηση. Αυτή που θα πονέσει περισσότερο. Δεν συγχωρεί, είναι αμείλικτος και αδίστακτος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης έπειτα από μια προδοσία θα τρομοκρατηθεί για κάποιο διάστημα και θα πληγωθεί, ωστόσο γρήγορα θα ξαναβρεί τον εαυτό του και θα επικεντρωθεί κάπου αλλού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θα κάνει ό,τι μπορεί για να ξεχάσει και να μην θυμάται. Στην τελική, όλα είναι μέσα στη ζωή. Μια εμπειρία ακόμα λοιπόν… Θα το ρίξει στη δουλειά για να είναι απασχολημένος και να μην το σκέφτεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος γίνεται πιο πάγος και από τους πάγους της Σιβηρίας. Μπορεί να έχει ένα μικρό συναισθηματικό ξέσπασμα, αλλά δεν θα το μοιραστεί με κανέναν!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς, λόγω του ευαίσθητου χαρακτήρα που έχει, θα «σπάσει» σε χίλια κομμάτια. Παρ’ όλα αυτά αν αυτός/η που τον/την πρόδωσε, του ζητήσει συγγνώμη, τότε θα τον/την συγχωρέσει…

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024