Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Φουρέιρα: Εθελόντρια για τα αδέσποτα της Save A Greek Stray

Ελένη Φουρέιρα: Εθελόντρια για τα αδέσποτα της Save A Greek Stray

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Πέτρος Τσαπαρδώνης, αμφότεροι λάτρεις των σκύλων, έφεραν εις πέρας τα challenges, βάζοντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο το δικό τους λιθαράκι στο έργο της Save A Greek Stray,

Η Save A Greek Stray (SGS) κάνει ακόμα μία σπουδαία δράση με στόχο την φροντίδα των αδέσποτων σκύλων, την ευαισθητοποίηση του κοινού και την προώθηση του εθελοντισμού, μέσα από μία σειρά videos με πρωταγωνιστές – έκπληξη. Πρωταγωνίστρια στο πρώτο video είναι η Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον επιχειρηματία και καλό της φίλο Πέτρο Τσαπαρδώνη εγκαινιάζουν τη δράση Celebrity Dog Workers by PURINA®, η οποία θα «ξετυλίγεται» μέσα από μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων, που θα «ανεβαίνουν» στo κανάλι της Panik Records και στο κανάλι της SGS στο YouTube,  με παρουσιάστρια την Konnie Metaxa και με τη συμμετοχή προσώπων από τον ευρύτερο χώρο της showbiz.

Στο πλαίσιο του Celebrity Dog Workers by PURINA®, οι celebrities επισκέπτονται τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save A Greek Stray στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία και, μέσα από ευφάνταστα challengesμαθαίνουν τις δουλειές που κάνουν καθημερινά οι εθελοντές της φιλοζωϊκής οργάνωσης.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Πέτρος Τσαπαρδώνης, αμφότεροι λάτρεις των σκύλων, έφεραν εις πέρας τα challenges, βάζοντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο το δικό τους λιθαράκι στο έργο της Save A Greek Stray, στέλνοντας το μήνυμα του να υιοθετούμε αδέσποτα αντί να αγοράζουμε και να συμμετέχουμε εθελοντικά στις σπουδαίες ενέργειές της για τα αδέσποτα.

Λίγα λόγια για τη Save a Greek Stray

Η Save a Greek Stray τα τελευταία 10 χρόνια έχει ταχθεί στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και στον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων. Διασώζει, στειρώνει και φιλοξενεί στο καταφύγιό της ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων.

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024