Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σελένα Γκόμεζ: Φορά το μαγιό της και στέλνει το δικό της μήνυμα για το γυναικείο σώμα

Σελένα Γκόμεζ: Φορά το μαγιό της και στέλνει το δικό της μήνυμα για το γυναικείο σώμα

Δείτε την ανάρτησή της.

H Σελένα Γκόμεζ είναι μια celebrity που με τη στάση ζωής της έχει εμπνεύσει πολλές γυναίκες και κορίτσια σε όλον τον κόσμο. Η τραγουδίστρια ποτέ δεν δίστασε να αναφερθεί στα προβλήματα υγείας της και να παροτρύνει τις fans της να αγαπούν το σώμα τους και τον εαυτό τους όπως είναι.

Άλλωστε το ίδιο κάνει και εκείνη. Αγαπά τη Σελένα με τα προτερήματα και τα ελαττώματά της και δεν διστάζει να φωτογραφηθεί με μαγιό και να συνεργαστεί με το brand La’ Mariette. Συγκεκριμένα, η 28χρονη και η εταιρία δημιούργησαν μία σειρά μαγιό που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, με νούμερα από xs σε xxl που αγκαλιάζουν όλους τους σωματότυπους.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να τιμήσω τις προσπάθειες των φίλων μου. Η συνεργασία μου με τη La’ Mariette κυκλοφορεί σήμερα!», έγραψε η Σελένα Γκόμεζ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε μαζί μία φωτογραφία στην οποία φορά ένα μαγιό από τη σειρά που σχεδίασε. Επίσης υπογράμμισε: «Αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη μάρκα είναι ότι τιμά τις γυναίκες που αγαπούν το σώμα τους άνευ όρων, δίνοντάς τους τη χάρη που τους αξίζει. Ελπίζω να αγαπήσετε τη συλλογή όσο εγώ».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024