Ανυπομονείς για ένα καυτό ερωτικό καλοκαίρι ή θέλεις να βρεις το άλλο σου μισό; Αν ανήκεις στα παρακάτω πέντε ζώδια, δεν αποκλείεται να σου συμβεί το δεύτερο, ακόμη και αν ενδιαφέρεσαι μόνο για το πρώτο.

Σύμφωνα με το astrology.gr, αυτά τα πέντε ζώδια είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν τον έρωτα μέσα στον Ιούλιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεχίζεις να μονοπωλείς το ερωτικό ενδιαφέρον και τον Ιούλιο, καθώς όχι μόνο θα βρίσκεται ο Ήλιος στο ζώδιό σου έως τις 22 και γίνεται και η Νέα Σελήνη πάνω σου, που ανοίγει προοπτικές, αλλά και ο Άρης θα παραμείνει στον 2ο οίκο σου, σχεδόν όλο τον μήνα, βοηθώντας σε να… ξεφορτωθείς άτομα που δεν ανταποκρίνονται στα στάνταρ σου και βρίσκοντας άλλα που είναι πρόθυμα να αξιοποιήσουν αρκετές επιθυμίες σου. Το μεγάλο «μπαμ» μπορεί να γίνει με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα, με την Πανσέληνο στις 24 ή στις 29/7!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη μέχρι τις 22 και τον Άρη μέχρι τις 29 απέναντί σου, το σίγουρο είναι ότι ο τομέας «σχέση» τον Ιούλιο για σένα θα είναι γεμάτος γεγονότα, άλλοτε θετικά κι άλλοτε αρνητικά. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα ελκύεις και μάλιστα πολύ το αντίθετο φύλο, με αποτέλεσμα να έχεις και τα τυχερά σου. Αυτό που ίσως σε σπρώξει να κάνεις μια μεγάλη τομή και να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να «δεσμευτείς» είναι ο Ήλιος στον 7ο οίκο σου, στις 22 και η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 24. Μάλιστα, επειδή θα περάσει κι η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου και θα έχεις και στον 2ο τον Δία μέχρι τις 27/7, τότε μιλάμε για ειδύλλιο με άτομο που θα σε καλύπτει συναισθηματικά και σεξουαλικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κι εσύ παραμένεις υποψήφιος για… ζευγάρωμα, με τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου, αλλά και τον Άρη στον 8ο να σου δημιουργεί συνεχώς την ανάγκη να βρεις ερωτικό σύντροφο. Βέβαια, μέχρι να στεριώσει το οτιδήποτε θα έχεις σκαμπανεβάσματα, όμως θα ξεπεραστούν. Ο Ήλιος, στις 22, επίσης, θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σου φέρνοντας καινούργιες ευκαιρίες ενώ η Πανσέληνος, στις 24 θα σου δώσει τη δυνατότητα να ανεβάσεις ακόμα περισσότερο τις μετοχές σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλοί είναι οι παράγοντες που σε ευνοούν πλανητικά και τον Ιούλιο στο να βρεις ένα ταίρι και να δημιουργήσεις σχέση. Δεν είναι μόνο ο Δίας που μέχρι τις 27 θα είναι στο πλευρό σου, αλλά και ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη που θα γίνει στον 5ο οίκο σου, οπότε οι ευκαιρίες δε θα σταματήσουν να εμφανίζονται. Σημαντικό στοιχείο όμως είναι και η παρουσία της Αφροδίτης στον 7ο οίκο σου από τις 22/7, που σε κάνει τον/ην τέλειο/α υποψήφιο/α για δεσμό, στα μάτια των άλλων. Γι’ αυτό προσπάθησε να βρίσκεσαι εκτός σπιτιού, όσο περισσότερο γίνεται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πολλές σκέψεις σου δημιουργούν διχασμό και μπλέκεσαι ακόμα περισσότερο, γι’ αυτό τον Ιούλιο προσπάθησε να βάλεις το μυαλό σου στην άκρη και να «νιώσεις» περισσότερο. Τόσο ο Ήλιος στον 2ο οίκο σου, όσο και η Νέα Σελήνη που γίνεται εκεί στις 10, έχουν σαν στόχο να σε κάνουν να δώσεις σημασία στα συναισθήματά σου και να προσπαθήσεις να προσφέρεις μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία στον εαυτό σου, μέσα και από την ερωτική σου ζωή. Αν κινηθείς με γνώμονα αυτά, η επιτυχία σου είναι εξασφαλισμένη, καθώς θα κάνεις και τις καταλληλότερες επιλογές συντρόφου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο