Καλεσμένος στο «Καλοκαίρι #not» ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο ηθοποιός που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα τηλεοπτική σειρά του Open «Σ’ αγαπώ μεν… αλλά», μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά του ενώ έκανε ειδική μνεία στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Να ξεκαθαρίσουμε ότι όλο αυτό που συνέβη με αφετηρία τη συνέντευξη της Σοφίας Μπεκατώρου και το #metoo που ήρθε από κάποιες γυναίκες και άνδρες, γιατί αυτό δεν έχει φύλο, η κακοποίηση, η λεκτική κακοποίηση, η επαγγελματική απαξίωση. Εμείς το βιώσαμε έντονα στην οικογένειά μας. Αισθάνομαι περήφανος για τη γυναίκα μου που βρήκε το θάρρος και βγήκε μπροστά και ένωσε τη φωνή της μαζί με άλλες γυναίκες και έδωσε αυτό το μήνυμα που μεταφέρθηκε γρήγορα στην κοινωνία. Άνθρωποι μας πλησιάζουν και λένε “μπράβο”».

Στη συνέχεια εξέφρασε και την αγωνία να μην εξαφανιστεί όσο περνά ο καιρός αυτό το κύμα και να δίνονται αφορμές να συζητούνται τέτοιου είδους θέματα. «Η ελληνική κοινωνία κάπως έχει αφυπνιστεί ελπίζω να μην ξανακοιμηθεί».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο