Ο άντρας Καρκίνος είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός. Αγαπά την οικογένεια και επιδιώκει να φτιάξει το δικό του σπίτι με μια γυναίκα που θα είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της. Ποια ή ποιες όμως είναι οι ιδανικές με βάση τον ζωδιακό χάρτη;

Η γυναίκα Ταύρος

Μπορούν να κάνουν το τέλειο ζευγάρι, καθώς έχουν πολλά κοινά. Η Ταυρίνα ψάχνει κι αυτή, όπως και ο Καρκίνος, την ασφάλεια και τη σταθερότητα και δεν είναι fan των εφήμερων σχέσεων. Της αρέσει η ζωή στο σπίτι, το να μαγειρεύει και να φροντίζει τον άντρα της, οπότε οι προοπτικές να προχωρήσουν ακόμα και σε γάμο είναι μεγάλες. Ωστόσο, έχει την ικανότητα να τον αναστατώνει με το πρακτικό της πνεύμα.

Η γυναίκα Καρκίνος

Η σχέση τους είναι από εκείνες που τις συναντάς μόνο στα ρομαντικά μυθιστορήματα. Αυτό το ζευγάρι το ενώνει βαθιά αγάπη και δυνατά συναισθήματα. Και οι δύο έχουν τις ίδιες επιθυμίες και ανάγκες και ο ένας θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τον άλλον. Αν και ανήκουν στο ίδιο ζώδιο, ο άντρας Καρκίνος θα βγάλει την αρρενωπότητά του και η γυναίκα την θηλυκή της πλευρά.

Η γυναίκα Σκορπιός

Μπορεί να έχουν διαφορετική «ενέργεια», είναι όμως παρόμοιοι σαν προσωπικότητες και επιθυμούν τα ίδια πράγματα. Αυτό το ζευγάρι των ζωδίων του νερού είναι μοναδικό. Είναι διαισθητικοί κι οι δύο, γνωρίζουν τι θέλει το ταίρι τους, προτού καν να το ξεστομίσει, ενώ η σεξουαλικότητα του άντρα θα αγγίξει τα όριά της από την παθιασμένη Σκορπίνα. Στόχος τους είναι να σπάσει ο ένας το κέλυφος του άλλου, να υπάρξει αμοιβαία εμπιστοσύνη και να μείνουν μαζί για πάντα.

Η γυναίκα Ιχθύς

Η φύση τους είναι όμοια, οπότε είναι αρκετά εύκολο να ταιριάξουν. Έχει, όπως λέει και το astrology.gr την ικανότητα να ισορροπεί συναισθηματικά ο ένας τον άλλο. Εάν η Ψαρίνα πραγματικά ενδιαφέρεται να φτιάξει μια σχέση ζωής, δεν θα πρέπει να έχει δεύτερες σκέψεις και φόβους. Ο άντρας Καρκίνος θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες της, θα τη φροντίσει και θα την αγαπά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο