Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Αυτά είναι τα πιο αφελή

Ζώδια: Αυτά είναι τα πιο αφελή

Δεν φιλτράρουν τίποτα από όσα τους λένε και τα πιστεύουν όλα.

Υπάρχουν κάποια ζώδια που μας βγάζουν την πίστη μέχρι να δεχτούν πως αυτό που τους λέμε είναι αληθές αλλά υπάρχουν και αυτά που είναι συνώνυμο του χάνου. «Καταπίνουν» τα πάντα «αμάσητα» και ποτέ δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ο σκεφτούν κάτι πριν το πιστέψουν. Ποια είναι αυτά;

Ο Λέων

Αφελής ή εύπιστος ο Λέων; Μάλιστα, 100%. Ειδικά όταν κάτι που θα του πεις συνοδεύεται και από ένα κομπλιμέντο. Όπως και ο Κριός, είναι υπερβολικά παθιασμένος και ενθουσιώδης για όσα αγαπά. Το ζώδιό του κυβερνάει την καρδιά. Είναι ένας ζητιάνος της αγάπης, της αγκαλιάς και των επαίνων, οπότε το να τον κάνουν να πιστέψει ένα αθώο ψεματάκι δεν θα είναι και τόσο δύσκολο.

Ο Τοξότης

Ενώ γενικά είναι διαβόητος ως εκείνος που τα ξέρει όλα σε μια παρέα, αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η υπερ-αισιοδοξία του είναι και μια περίπτωση άρνησης των ορίων. Άρνηση για κάθε τι που του κόβει το δρόμο και μοιάζει αδύνατο, δύσκολο, σκληρό, δυσάρεστο ή αδιέξοδο. Οι ευκαιρίες και οι πιθανότητες ανάπτυξης που ανοίγονται μπροστά στα μάτια του είναι ατελείωτες, και παρόλο που αυτό είναι αλήθεια σε μεγάλο βαθμό, δεν μπορεί πάντα να πιστεύει ό,τι ακούει. Δεν έχουν όλοι τη θετική και αισιόδοξη ματιά του, ούτε την νοητική ωριμότητα να είναι εξίσου ειλικρινείς με αυτόν.

Οι Ιχθύες

Είναι υπερβολικά διαισθητικοί και ευαίσθητοι στο κάθε τι που τους περιβάλλει. Η ενέργεια που εκπέμπεται τόσο από τους ανθρώπους όσο κι από όλο το ζωικό και φυτικό βασίλειο είναι κάτι που κανένας άλλος δεν μπορεί να κατανοήσει σε βάθος, όπως αυτοί. Εντούτοις, η έντονη διαίσθησή τους, η ανιδιοτέλεια και η επιθυμία τους για παγκόσμια ενότητα, μπορεί εύκολα να παρεμποδίσει την λογική τους αντίληψη. Όπως γράφει και το astrology.gr, είναι ευεπηρέαστοι στα λόγια και στις πράξεις των άλλων και ευεπίφοροι στο να εξαπατηθούν ανά πάσα στιγμή.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024