Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια ταινία του Netflix γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα;

Ποια ταινία του Netflix γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα;

Η Αθήνα αρχίζει να προσελκύει πλήθος παραγωγών με ενδιαφέρον

Είναι γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια η χώρα μας βρίσκεται επιτέλους στο κάδρο για πολλές ξένες παραγωγές του εξωτερικού. Μπορεί να νιώσαμε την ατμόσφαιρα των πορειών στο κέντρο της Αθήνας και τα επεισόδια στο «Jason Bourne» ωστόσο τα σκηνικά δεν ήταν αυθεντικά, όσο και αν μας έκαναν να το πιστέψουμε.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν που μιλάμε, πραγματοποιούνται γυρίσματα της ταινίας του Antonio Banderas στη Θεσσαλονίκη, ενώ το Netflix έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα του «Knives Out 2» σε Πόρτο Χέλι και Σπέτσες, γεμίζοντας με κινηματογραφικούς αστέρες τη χώρας.

Μαζί όμως με τη συνέχεια της ταινίας του ντετέκτιβ Benoit Blanc τον οποίο υποδύεται ο Daniel Craig, το «Netflix» φέρνει στο φως τη νέα ταινία του Ferdinando Cito Filomarino, με τίτλο «Beckett» η οποία έχει εξ ολοκλήρου γυριστεί σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, κυρίως όμως στο κέντρο της Αθήνας.

Η Αθήνα στο φόντο

Ο John David Washington μετά το ρόλο του ως Protagonist στο «Tenet» του Christopher Nolan, «ντύνεται» Beckett και ετοιμάζεται για μπλεξίματα.

Όπως όλος ο καλός κόσμος του εξωτερικού, έτσι και ο Beckett μαζί με τη σύντροφό του, έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές. Παρόλα αυτά, τα παιχνίδια της τύχης και ένα πραγματικά αναπάντεχο ατύχημα θα του κάνουν τη ζωή-κόλαση και από απλός τουρίστας εξελίσσεται σε Υπ’ Αριθμόν Νο.1 καταζητούμενο της χώρας μας. Για να βρει το δίκιο του θα χρειαστεί να φτάσει μέχρι την Αμερικανική Πρεσβεία, κάνοντας «σλάλομ» ανάμεσα στις ελληνικές Αρχές.

Μόνο που η μυστηριώδης κατάσταση την οποία βιώνει δεν είναι αποτέλεσμα λάθους, αλλά ένα τέχνασμα μιας τεράστιας συνωμοσίας…

Πέρα από την υπόθεση, η ταινία μπορεί να ηχεί στα αφτιά μας για πρώτη φορά με αυτόν τον τίτλο, ωστόσο πρόκειται για την ίδια ταινία που προ διετίας είχε κάνει ολόκληρη Αθήνα άνω-κάτω με τα γυρίσματά της, με τη διαφορά ότι τότε λεγόταν «Born To Be Murdered» και πρόκειται για την μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του 1945 που έγραψε ο «Dennis Allan», ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε η συγγραφέας Elinore Denniston.

Στην ταινία εμφανίζονται και γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων ο Όμηρος Πουλάκης!

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024