Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι φέρνει ο Ιούλιος για τα ζώδια - Ποιοι θα είναι οι πιο ευνοημένοι;

Τι φέρνει ο Ιούλιος για τα ζώδια – Ποιοι θα είναι οι πιο ευνοημένοι;

Έχουμε καλές ειδήσεις για αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού!

Έχουμε καλά νέα: Ο Ιούλιος αναμένεται ανέφελος και χωρίς τερτίπια των άστρων – τουλάχιστον για τα περισσότερα ζώδια.

Τι ακριβώς πρόκειται να μας φέρει; Σύμφωνα με το astrology.gr:

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 10/07, 04:15 ώρα Ελλάδας, στις 18° του 01’ Καρκίνου

Οπότε εσείς οι παρορμητικοί, Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί κι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί το β’ δεκαήμερο του ζωδίου σας, καλείστε να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο στην προσωπική κι επαγγελματική ζωή σας. Οφείλετε να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες, που θα σας φέρουν στο κατώφλι μιας επιτυχίας.

Δημιουργία μιας σχέσης, αναγνώριση των κόπων σας στη δουλειά, αλλαγές στο σπίτι ή την εμφάνιση είναι κάποια από αυτά που αναμένεται να λάβετε. Δεν πρέπει όμως να αφήσετε κανένα εμπόδιο να σταθεί στο δρόμο σας γι’ αυτό ξεχάστε το παρελθόν, πικρίες και παράπονα και αφοσιωθείτε στο τώρα και πώς θα το κάνετε υπέροχο για να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις για το μέλλον.

Σκορπιοί, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι προετοιμαστείτε κι εσείς για μια συναρπαστική, ερωτική περίοδο

Ο Ερμής, μετά από μια σχετικά μακρά πορεία, αποφασίζει να εγκαταλείψει το ζώδιο των Διδύμων και να περάσει στον Καρκίνο, στις 11/7, 23:35

Εκεί θα γίνει πιο εσωστρεφής, ευαίσθητος, γλυκομίλητος και συμπαθέστατος, φέρνοντας αναμνήσεις, νοσταλγία και πλήθος εικόνων από τα παλιά στο μυαλό μας αλλά και πρόσωπα του παρελθόντος ξανά στη ζωή μας. Θα ευνοήσει εσάς τους Καρκίνους -πρώτα απ’ όλα- και μετά το παρορμητικό παρεάκι σας, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, κερδίζοντας θετικά σχόλια και καρδιές αλλά και κάνοντας καλές γνωριμίες, που θα σας εξυπηρετήσουν ενδεχομένως και επαγγελματικά.

Όσο για σας τους Σκορπιούς, Ιχθύς, Τοξότες και Διδύμους μια ιδέα, πληροφορία ή κίνηση θα εξυπηρετήσει άριστα τους ερωτικούς ή τους οικονομικούς στόχους σας.

Στις 28/7, 4:11 θα μπει στον Λέοντα

Και θα διευρύνει την επικοινωνία και θα αυξήσει τις συναναστροφές τόσο σε σας τα Λιοντάρια, όσο και στους Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους. Θα είστε γεμάτοι ταμπεραμέντο, κέφι και ζωντάνια, διάθεση για δημιουργία, αλλά και μεγάλη ευθιξία, αφού όλα θα τα παίρνετε προσωπικά, οπότε φροντίστε να μην το κάνετε για να μην έχετε και άσκοπους διαξιφισμούς.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα είστε ανοιχτοχέρηδες οικονομικά και αυτό θα σας ωθήσει να βρείτε τρόπους ή να πάρετε αποφάσεις, με σκοπό να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά και να κάνετε κάποιες αγορές. Σεξαπίλ πάντως θα έχετε.

Κριοί και Ζυγοί, θα είστε έξω καρδιά, θα το κάψετε αυτή την περίοδο. Διασκεδάσεις και ξενύχτια επιβάλλονται, ενώ το φλερτ θα δίνει και θα παίρνει.

H Αφροδίτη στις 22/7, 3:36 περνά στην Παρθένο

Και δίνει μια πιο ρεαλιστική και «πραγματική» διάσταση στα ερωτικά πράγματα για εσάς τους Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς. Ωραία τα μεγάλα σχέδια και όνειρα, όμως κανείς δεν βάσισε τη σχέση του μόνο με αυτά. Ο έρωτας χρειάζεται και δουλειά να συντηρηθεί, οπότε σηκώστε τα μανίκια σας και ξεκινήστε, αν θέλετε να τον κρατήσετε.

Από την άλλη, στην πράξη θα μετρηθεί και κάθε συνεργασία, όπως και τα πάρε-δώσε με την οικογένεια. Ευκαιρία είναι να φτιάξετε και το σπίτι σας ή να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να ανέλθετε επαγγελματικά.

Εσείς πάλι, Ταύροι και Αιγόκεροι, τέτοια θέματα δεν αντιμετωπίζετε, γι’ αυτό και θα γίνετε περιζήτητοι στο αντίθετο φύλο. Οικονομικά και ερωτικά ευνοήστε και εσείς Λέοντες και Υδροχόοι, αρκεί να έχετε μέτρο!

Την ίδια μέρα, 22/7, 17:26, ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα

Και χρίζει πρωταγωνιστές της περιόδου εσάς του Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς. Όλη η προσοχή θα είναι στραμμένη πάνω σας, αλλά, μέχρι να «συνέλθει» ο Ερμής, τα χέρια σας θα είναι δεμένα και το μόνο που θα μπορείτε να κάνετε είναι να κερδίσετε εντυπώσεις και να οργανώσετε τα σχέδιά σας για δυναμική επανεμφάνιση.

Η ζωντάνια, η ενέργεια, η δημιουργικότητα, η γενναιοδωρία σας θα δώσουν στη ζωή τη δική σας και των γύρω σας χαρά. Η τάση σας για απολαύσεις και πολυτέλειες θα είναι μεγάλη, όπως, επίσης, η έντονη περηφάνια και η επιβλητικότητα που θα τραβήξει την προσοχή. Καλό θα ήταν, ωστόσο, να αποφύγετε τις υπερβολές.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι η σεξουαλικότητά σας θα εκτοξευθεί στα ύψη, ενώ Κριοί, Ζυγοί και Τοξότες… βάλτε τώρα που γυρίζει γιατί ερωτικά δε θα πιάνεστε.

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 24/07, 05:37 ώρα Ελλάδας στην 01° 26’ του Υδροχόου

Τόσο εσείς οι Νεροκουβαλητές, όσο και Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί καλείστε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής, είτε λόγω της ψυχολογικής πίεσης που θα σας ασκηθεί είτε λόγω γεγονότων που θα ανακύψουν και θα χρειαστεί να επιδείξετε γρήγορα αντανακλαστικά.

Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, η καριέρα σας ή ζητήματα σπιτιού και οικογένειας θα απαιτήσουν την προσοχή σας κι όσο παραμένετε ψύχραιμοι και εκλογικευμένοι, τόσο πιο εύκολα θα γλιτώσετε τις εντάσεις.

Δεν αποκλείεται ένας έρωτας που θα αφήσει το στίγμα του βαθιά μέσα σε σας τους Κριούς, Ζυγούς και Τοξότες, όπως επίσης και μια σημαντική εξέλιξη στα οικονομικά σε σας Καρκίνους και Αιγόκερους.

Ο Δίας, μετά από ένα σύντομο πέρασμα, ξαναπερνά στον Υδροχόο, στις 28/7, 15:42, ως ανάδρομος, για να ολοκληρώσει το έργο του, πριν εγκαταλείψει οριστικά το συγκεκριμένο ζώδιο.

Μέχρι, λοιπόν, τον Δεκέμβριο, θα βοηθά τους Υδροχόους, αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς, αρκεί βέβαια εσάς τους τελευταίους τρεις να μην αρχίσει να σας πιάσει το ανικανοποίητο και καταφύγετε σε υπερβολές και… ρίσκα. Το ομαδικό πνεύμα θα κυριαρχήσει κι ίσως λάβετε βοήθειες σημαντικές από ανθρώπους, που δεν περιμένατε ή φίλους

Σεξουαλικά και οικονομικά, Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα έχετε τις ευκαιρίες σας, αν ξεχάσετε τα συνηθισμένα και τολμήσετε κάτι καινούργιο, πρωτοποριακό ή –τέλος πάντων- διαφορετικό, ενώ οι Κριοί και οι Ζυγοί θα προσελκύσετε καινούργια άτομα, κάποια από αυτά θα απαρτίζουν πια τον κύκλο σας ή θα προωθήσουν τις ιδέες και το έργο σας. Ίσως ανάμεσά τους βρείτε κι αυτό που θα σας κλέψει την καρδιά ή θα κεντρίσει την προσοχή.

Ο Άρης, 29/7, 23:32, θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου

Και θα ωθήσει στο να δραστηριοποιηθείτε και δίνοντας ισχυρά κίνητρα σε εσάς τις Παρθένους, τους Διδύμους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες να προασπίσετε τα συμφέροντά σας και να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας στο προσωπικό, επαγγελματικό ή οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ανασκουμπωθείτε κι αφήστε τις δικαιολογίες ότι δεν αισθάνεστε ψυχολογικά έτοιμοι, εκτός αν θέλετε να τρέχετε και να μη φτάνετε. Τώρα ξεκινά μια ολοκαίνουργια σεζόν που πρέπει να σας βρει ετοιμοπόλεμους και ενεργητικούς!

Αιγόκεροι, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι διακοπές τέλος! Αρκετά χαλαρώσατε, τώρα όμως ήρθε η στιγμή να αναλάβετε δράση στα ερωτικά και τα οικονομικά σας ζητήματα.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024