Άφωνους μας άφησε ο Χρήστος Πλαΐνης με την αποκάλυψη που έκανε σήμερα για τις Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον ρόλο του Τόλια ήταν σήμερα καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στην σκηνοθέτη της σειράς εποχής και στους σεναριογράφους. Παράλληλα, ανέφερε τους λόγους που δεν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση.

«Μου αρέσει να κλείνω τους κύκλους οπότε δεν θα ήθελα, αν συνέχιζε η σειρά, να μην είμαι. Από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί οι Άγριες Μέλισσες να πάνε για τρίτη χρονιά, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους μας και ήταν πολύ ευχάριστο» είπε και συνέχισε:

«Στο σπίτι δεν τις βλέπω τις Άγριες Μέλισσες. Την πρώτη χρονιά που ήταν αργά κοιμόμουν, δεν έβλεπα τίποτα γιατί έπρεπε να ξυπνάω πολύ νωρίς. Την δεύτερη χρονιά, πάλι, δεν έβλεπα». Στη συνέχεια, έλαβε πλήθος ερωτήσεων από το πάνελ και η αντίδρασή του ήταν επική: «Συγνώμη, τώρα, να πω κάτι… Νιώθω ότι με κοιτάτε σαν ούφο. Ισχύει; Γιατί βλέπω μια απορία στα μάτια τεσσάρων ανθρώπων, να με κοιτάνε και να λένε τι κάνει αυτός ο τύπος».

«Όταν βλέπεις μπροστά σου κάτι το οποίο είναι διαφορετικό προσπαθείς να το προσεγγίσεις και να το καταλάβεις λίγο καλύτερα. Με αυτή την έννοια» διευκρίνισε η Κατερίνα Καραβάτου για να εισπράξει το χαμόγελο και την αποδοχή του καλεσμένου της.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο