Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει για τον Δούκα της τρίτης σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει για τον Δούκα της τρίτης σεζόν

Ο πρωταγωνιστής των Άγριων Μελισσών δίνει ένα καλό spoiler για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου των Άγριων Μελισσών. Στο τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς εποχής, κάποιοι ήρωες αποχαιρέτησαν το Διαφάνι ενώ κάποιοι άλλοι πήραν την τιμωρία που τους άξιζε ύστερα από τόσα δεινά που είχαν προκαλέσει στο χωριό. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Δούκας Σεβαστός, τον οποίο ενσαρκώνει ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο ηθοποιός μίλησε στο «7 ΜΕΡΕΣ TV» και αναφέρθηκε στο ρόλο του, στο πως θα συνεργαστεί με το χουντικό καθεστώς και τόνισε ότι ο Δούκας είναι ένας τραγικός ήρωας.

Ο επόμενος κύκλος της σειράς θα μας οδηγήσει στην περίοδο της δικτατορίας:

«Ακριβώς. Προσωπικά αναρωτιέμαι κατά πόσο όλα όσα συνέβησαν μέχρι σήμερα θα αλλάξουν έστω και λίγο την ιδιοσυγκρασία του Δούκα. Ελπίζω και εύχομαι να συμβεί. Έχασε με ένα επώδυνο τρόπο τα αδέλφια του. Ουσιαστικά αισθάνεται ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο Δούκας κουβαλούσε σε όλη του τη ζωή τον χαμό του αδελφού του, όταν ήταν μικρός, όπως και την ευθύνη που του είχε ρίξει ο πατέρας του. Βασανιζόταν από τις ενοχές, θεωρώντας τον εαυτό του υπεύθυνο, κάτι που φυσικά δεν ίσχυε. Και ο ίδιος ήταν παιδί τότε. Όσο έφταιγε ο αδελφός του που είχε κάνει αυτό το παράτολμο άλμα, άλλο τόσο έφταιγε κι εκείνος. Τώρα με ένα τρόπο πάλι πενθεί τα δύο του αδέλφια, τα μοναδικά που του είχαν απομείνει στη ζωή, ενώ του γυρνούν την πλάτη και τα ίδια του τα παιδιά. Βρίσκεται αποδιωγμένος με το πιο κραυγαλέο τρόπο. Αυτά και μόνο τα γεγονότα θεωρώ ότι θα τον βάλουν εκ των πραγμάτων σε μία άλλη βάση. Μένει να δούμε αν τελικά θα προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα που τον χωρίζει από την οικογένειά του ή αν θα νικήσει για μία ακόμα φορά ο υπέρμετρος εγωισμός του».

Υπάρχει μια τραγικότητα στο πρόσωπο του Δούκα;

«Βεβαίως! Σαφώς και είναι τραγικός ήρωας. Είχε μία πολύ άσχημη, άγρια παιδική ηλικία. Όλο το προσωπείο που έχει φτιάξει είναι για να καλύψει τις αδυναμίες της συναισθηματικής αναπηρίας του».

Αγαπά τα παιδιά του και τη γυναίκα του;

«Ναι, αλλά με ένα προσωπικό κώδικα, επίσης απίστευτα εγωκεντρικό».

Φοβάται την αγάπη;

«Ναι. Δεν πήρε ποτέ αγάπη από κανέναν, με εξαίρεση τη Μυρσίνη, η οποία αποτελεί επίσης ένα σκοτεινό αρχετυπικό πρόσωπο. Η Μυρσίνη έχει διαμορφώσει το Δούκα που γνωρίζουμε σήμερα. Όπως και εκείνος επίσης τη γυναίκα του».

Θα συνεργαστεί με το χουντικό καθεστώς κατά τον τρίτο κύκλο της σειράς;

«Ναι. Θα συνεργαστεί επαγγελματικά, σε επιχειρηματικό επίπεδο με την χούντα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε πώς θα διαμορφωθούν οι σχέσεις του, γιατί είναι και λίγο απρόβλεπτος ήρωας».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024