Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που «τρέμουν» τις αρρώστιες και τα μικρόβια

Τα ζώδια που «τρέμουν» τις αρρώστιες και τα μικρόβια

Τα τέσσερα ζώδια που φοβούνται πιο πολύ να αρρωστήσουν και προσέχουν τα πάντα γύρω τους να είναι καθαρά και απολυμασμένα

Σε πολλούς φαίνονται υποχόνδριοι και εμμονικοί με την καθαριότητα και ζητήματα υγείας.

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να γίνουν, ωστόσο όλοι κατά βάθος εκτιμούν το πόσο προσεκτικοί είναι σε ό,τι έχει να κάνει με μικρόβια, αρρώστιες κ.λπ. και πάντα είναι οι τύποι που θα καθαρίσουν -κυριολεκτικά και μεταφορικά- για όλους.

Παρθένος

Η Παρθένος είναι το ζώδιο με την μεγαλύτερη μικροφοβία και αρρωστοφοβία και φυσικά τις περισσότερες εμμονικές σκέψεις γύρω από την υγεία της.

Με το παραμικρό που ίσως νοιώσει, βγάζει αμέσως συμπεράσματα και σκέφτεται τα χειρότερα. Θα ψάξει για μια θεραπεία και δεν θα διστάσει να πάρει από μόνη της κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο που παρότι νιώθει καλά και δεν έχει ενοχλήσεις, πιστεύει ότι κάτι κακό μπορεί να του συμβαίνει και ότι πιθανόν να αρρωστήσει άμεσα.

Είναι σε μια συνεχόμενη επαγρύπνηση σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία του και αν ακούσει ότι κάποιος γνωστός του ή κάποιος από το περιβάλλον του αρρώστησε, τότε θα θεωρήσει ότι και εκείνος έχει κολλήσει και θα τρέξει να δει γιατρό και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως γενικά στην ζωή του δεν είναι και το πιο αισιόδοξο άτομο. Παρόμοια συμπεριφορά έχει και σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία του. Αν νιώσει κάποια ενόχληση, το μυαλό του πηγαίνει μόνιμα στο κακό. Μοιάζει αρκετά με τον Καρκίνο στο κομμάτι αυτό. Άλλωστε είναι και «απέναντι».

Η διαφορά τους είναι ότι ο Αιγόκερως ό,τι και να σκέφτεται ή όσο και να στεναχωριέται, δεν θα κλαφτεί σε κανέναν. Απλώς θα πάει άμεσα σε γιατρό για να το τσεκάρει.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς πάντα θεωρεί ότι κάτι δεν πάει καλά με εκείνον. Έχει γενικά αυτή την αίσθηση, όμως προσπαθεί να «θάβει» τις ανησυχίες του και να «χάνεται» στον κόσμο του σκεπτόμενος άλλα πράγματα.

Δεν θέλει να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματά του κατάμουτρα και ίσως στραφεί σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας, όπως βότανα, μασάζ κτλ.

Του αρέσει να δοκιμάζει οτιδήποτε καινούργιο και πρωτοπόρο που δεν έχει να κάνει μόνο με φάρμακα.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024