Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν βουτηγμένοι στο ψέμα κι άλλοι που δεν αντέχουν ούτε να το σκεφτούν. Και φυσικά, υπάρχουν κι εκείνοι που θα ήθελαν πολύ να εξαπατούν τους γύρω τους, αλλά απλώς δεν είναι καλοί στο άθλημα, βρε αδερφέ.

Σίγουρα έχετε σκεφτεί κατά καιρούς ότι κάποιος λόγος πρέπει να υπάρχει για αυτές τις διαφορές. Έχετε, όμως, υπολογίσει και την πιθανότητα να είναι θέμα… ζωδίου;

Κι όμως, αυτά τα τέσσερα ζώδια πραγματικά δυσκολεύονται πολύ με το ψέμα.

Κριός

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έχει την τάση να σκέφτεται με το ένστικτό του και όχι με τη λογική του και όπως φαντάζεσαι του είναι πολύ δύσκολο να πει ψέματα. Το να μεταποιήσει την αλήθεια παίρνει χρόνο, οργάνωση και υπομονή αλλά για έναν Κριό; Η παρόρμησή του είναι να πει ακριβώς αυτό που εννοεί και να διαχειριστεί τις συνέπειες αργότερα. Ακόμα κι αν προσπαθεί να κρατήσει ένα μυστικό ή να κρύψει το πώς νιώθει, είναι εύκολο για τους άλλους να δουν μέσα από αυτό. Πιθανότατα γιατί ο Κριός λέει κατά λάθος την αλήθεια.

Καρκίνος

Όταν ο Καρκίνος χρειάζεται να πει ψέματα, έχει την τάση να αποφεύγει το θέμα με κάθε κόστος. Αυτό έχει νόημα αν σκεφτείς πώς αυτό το ζώδιο έχει κυβερνήτη ένα καβούρι, ένα πλάσμα που προχωράει πλαγιαστά. Ωστόσο, όταν τον φέρνεις αντιμέτωπο έχει την τάση να επικοινωνεί πολύ συναισθηματικά για να μπορεί να πει ψέμα. Δείχνει αυτό που νιώθει και είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις τα συναισθήματά του. Αν τον πιέσεις για το ψέμα, απλά θα αποκαλύψει την αλήθεια γιατί με το να λέει ψέματα νιώθει άσχημα.

Παρθένος

Από τα ζώδια που έχουμε στη λίστα, ο Παρθένος είναι πιθανότατα το καλύτερο στο να λέει ψέματα. Το θέμα είναι ότι συνήθως δεν τον ενδιαφέρει τόσο για να σου πει ψέματα. Αν έχεις κραγιόν στα δόντια ή γελοιοποιείσαι, ο Παρθένος θα είναι ο πρώτος που θα σου πει την αλήθεια. Στο μυαλό του, δεν βλέπει κάποιο λόγο να πει ψέματα όταν μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο λέγοντας την αλήθεια. Ωστόσο, όταν θα πει ψέματα, έχει την τάση να υπερβάλει. Θα προσθέσει τόσες πολλές λεπτομέρειες και πτυχές που θα μοιάζει με ψέμα.

Τοξότης

Ξέρεις αυτό τον άνθρωπο που καλύπτει το στόμα του αφού έχει πει την αλήθεια, πριν πει “whoops”; Αυτός πιθανότατα είναι Τοξότης. Είναι αυτό που λέμε “ειλικρινής μέχρι αηδίας” και είτε κάνει ένα αστείο που σε υποψιάζει είτε αραδιάζει λέξεις, αυτό το ζώδιο της φωτιάς έχει την τάση να εκφράζεται με αλήθεια περισσότερο από το ψέμα. Μπορείς πάντα να στηριχτείς σε εκείνον να σου πει πρώτος αυτό που όλοι σκέφτονται -απλά μην περιμένεις να κρατήσει μυστικό για καιρό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο