Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: Αυτή είναι η πραγματική σχέση της με την Καμίλα

Κέιτ Μίντλετον: Αυτή είναι η πραγματική σχέση της με την Καμίλα

Οι κακές γλώσσες θέλουν να υπάρχει ένταση ανάμεσά τους αφού είναι και οι δύο μελλοντικές βασίλισσες.

Ιδανικές φαντάζουν οι σχέσεις της Κέιτ Μίντλετον και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς μπροστά στις κάμερες. Τι συμβαίνει όμως όταν τα φώτα κλείνουν;

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ και η δούκισσα της Κορνουάλης κάνουν πολλές δημόσιες εμφανίσεις μαζί και συμμετέχουν από κοινού σε διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις, ωστόσο οι εντάσεις και οι ζήλιες μεταξύ τους δεν λείπουν. Ειδικότερα, από την πλευρά της Καμίλα, αφού ως δεύτερη γυναίκα του Καρόλου, όταν εκείνος γίνει βασιλιάς δεν θα πάρει τον τίτλο της «Queen Consort» αλλά της «Princess Consort», κάτι που σημαίνει ότι κι επίσημα η επόμενη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, θα είναι η Κέιτ.

Δεν την ήθελε για σύζυγο του Ουίλιαμ:

Όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γνώρισε την Κέιτ το 2001 και αργότερα ξεκίνησαν να κάνουν παρέα και να έχουν σχέση, η Καμίλα δεν συμφωνούσε με την εξέλιξη αυτή. Όπως γράφει στο βιβλίο του «Game of Crowns» ο συγγραφέας Κρίστοφερ Άντερσεν, η δούκισσα θεωρούσε την Κέιτ «όμορφη αλλά αχνή» και θεωρούσε ότι δεν ήταν άξια να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Επίσης, δεν έβλεπε με καλό μάτι όχι μόνο για την καταγωγή της, αλλά ζήλευε και την αγάπη που της έδειχνε ο κόσμος. «Νέα, με χάρη, έξυπνη και εντυπωσιακή, η λευκή βασίλισσα, γνωστή απλά ως Κέιτ, μάγεψε τον κόσμο πριν καν επίσημα διεκδικήσει την καρδιά του αγαπημένου της» αναφέρει το βιβλίο.

Όταν τελικά αρραβωνιάστηκε τον Ουίλιαμ, η Καμίλα άφησε πίσω της τα συναισθήματά της. Μάλιστα, πριν το βασιλικό γάμο, έδωσε στη νύφη μια πολύτιμη συμβουλή για το πως να διατηρήσει τη σχέση της παρά τις πιέσεις της βασιλικής ζωής. «Φτιάξε το πρόγραμμά σου, βασικά όλη σου τη ζωή, γύρω από το δικό του», της είπε. Επίσης, της έκανε ένα ξεχωριστό γαμήλιο δώρο. Ένα χρυσό βραχιόλι με το αρχικό του ονόματός της και το αρχικό της Καμίλα και ένα μικρό στέμμα.

Τι συμβαίνει μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια:

Μετά τον γάμο οι δύο γυναίκες φαίνεται ότι έχουν καλές σχέσεις. Πάντα πηγαίνουν μαζί στην παρέλαση Trooping of the Colour, μιλάνε με τα καλύτερα λόγια δημοσίως η μία για την άλλη και συνεργάζονται για κάποιες κοινές φιλανθρωπικές δράσεις. Βέβαια, κατά διαστήματα τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν εντοπίσεις σύννεφα στη σχέση τους. Στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, ο τηλεοπτικός φακός έπιασε την Κέιτ να κοιτάζει έντονα την Καμίλα που καθόταν δίπλα της, ενώ σε κοινή τους εμφάνιση ένα χρόνο μετά η Κέιτ άφησε εκτός συζήτησης την «πεθερά» της σε συνομιλία της με την βασίλισσα Λετίτσια.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024