Σάλος έχει προκληθεί από τη μεταχείριση του πίνακα του Πικάσο στη συνέντευξη Τύπου στη ΓΑΔΑ, κατά την οποία το ανεκτίμητης αξίας έργο τέχνης έπεσε κάτω και στη συνέχεια φαίνεται αστυνομικός να το πιάνει με γυμνά χέρια.

Κατά την παρουσίαση της είδησης της εξιχνίασης της κλοπής δύο πολύτιμων πινάκων από την Εθνική Πινακοθήκη, η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της με τα πλάνα που δείχνουν τον πίνακα να πέφτει κάτω.

«Πρέπει να υπάρχει ένα πρωτόκολλο συγκεκριμένο για το πώς ακουμπάμε, πού τοποθετούμε τους πίνακες, γάντια. Υπάρχει πρωτόκολλο πώς χειριζόμαστε τα έργα Τέχνης. Δεν είναι αστείο αυτό!» είπε.

Πάντως, η παρουσιάστρια έδειξε κατανόηση προς τους αστυνομικούς υπαλλήλους, λέγοντας ότι «δεν πρέπει να αισθάνεται κάποιος άσχημα» διότι δεν ήταν δουλειά τους να γνωρίζουν πώς πρέπει να μεταχειρίζεται κάποιος ένα έργο τέχνης.

Μάλιστα και ο συνήγορος του 49χρονου δράστη, Σάκης Κεχαγιόγλου συμφώνησε με τη Φαίη Σκορδά, τόνισε όμως ότι «ας πιστώνουμε την Αστυνομία με τη μεγάλη επιτυχία της ανευρέσεως των πινάκων».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο