Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός κάνει αποκαλύψεις για τις οικονομικές απολαβές στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός κάνει αποκαλύψεις για τις οικονομικές απολαβές στη σειρά

Τι είπε για τα νούμερα τηλεθέασης και τον ρόλο της.

Για το ρόλο της Ρίζως στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε στο Pop up, η Ελένη Καρακάση. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην αντίδρασή της όταν διάβασε τα πρώτα τέσσερα επεισόδια ενώ έκανε και το σχόλιό της για τα νούμερα τηλεθέασης και τις οικονομικές απολαβές.

Για τον ρόλο της στη σειρά είπε: «Η Ρίζω μάλλον ήρθε για να ριζώσει στις Άγριες Μέλισσες. Στο πρώτο επεισόδιο είχα μια ατάκα, στο δεύτερο είχα μια σκηνή, στο τρίτο και στο τέταρτο δεν έπαιζα καθόλου. Όταν διάβασα τα τέσσερα πρώτα σενάρια, μπορεί κάποιος άλλος ηθοποιός να έλεγε “ωχ εδώ μια ατάκα, εδώ μια σκηνή και να μην το έκανε”. Ο ρόλος μου την πρώτη χρονιά ήταν σχεδόν προγραμματισμένος να είναι στα πρώτα επεισόδια, τελικά ήταν στα 120 από τα 150, που σημαίνει ότι κάτι βοηθήθηκε να ριζώσει η Ρίζω στο Διαφάνι».

Για τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς: «Αν τη δεύτερη χρονιά έκανε πολύ χαμηλά νούμερα θα στενοχωριόμουν πάρα πολύ. Περίμενα ότι στη δεύτερη θα είχαμε μια μικρή πτώση αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να αγχώνομαι τόσο πολύ από τα νούμερα. Αν πήγαινε άσχημα, θα στενοχωριόμουν«».

Τέλος, για τις οικονομικές απολαβές σχολίασε: «Την πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ σφιχτά τα πράγματα γιατί ήταν μια τολμηρή παραγωγή, που όμως – νομίζω όλοι, αλλά θα σου μιλήσω για εμένα – πήραμε μια γενναία αύξηση τη δεύτερη χρονιά».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024