Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λόρα Γουάσερ: Η δικηγόρος των πιο διάσημων διαζυγίων

Λόρα Γουάσερ: Η δικηγόρος των πιο διάσημων διαζυγίων

Ανάμεσα στους διάσημους πελάτες της Λόρα Γουάσερ, συγκαταλέγονται Κιμ Καρντάσιαν, Τζόνι Ντεπ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Χάιντι Κλουμ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Άστον Κούτσερ, Μαράια Κάρεϊ, Μάιλι Σάιρους

Αν το πεπρωμένο έχει επιλέξει κάποιον να υπηρετεί τον νόμο στη ζωή του, αυτή πρέπει να είναι η Λόρα Γουάσερ (Laura Allison Wasser).

Η Λόρα Γουάσερ γεννήθηκε στο Λος Άντζελες σε μία οικογένεια δικηγόρων.

«Oι γονείς μου», είπε σε αποκλειστική συνέντευξη στο Ε!, αποφάσισαν να με ονομάσουν Laura Allison Wasser, όπου τα αρχικά σχηματίζουν την λέξη Νόμος (LAW). Πολεμούσα χρόνια να μην γίνω δικηγόρος».

Μετά από πέντε δεκαετίες, όπως μεταδίδει σχετικά το ΑΠΕ,  έχει αποκτήσει τον τίτλο της δικηγόρου με τα «διάσημα διαζύγια», καθώς έχει αναλάβει σχεδόν όλους τους πολύκροτους χωρισμούς του Χόλιγουντ.

H δικηγόρος Λόρα Γουάσερ σπάνια αναλαμβάνει πελάτες που έχουν περιουσία κάτω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων και χρεώνει 850 δολάρια την ώρα.

Ανάμεσα στους διάσημους πελάτες της συγκαταλέγονται Κιμ Καρντάσιαν, Τζόνι Ντεπ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Χάιντι Κλουμ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Άστον Κούτσερ, Μαράια Κάρεϊ, Μάιλι Σάιρους.

Ενώ τα ενδιαφέροντά της αφορούσαν ταξίδια και μόδα, η Νομική τελικά την κέρδισε. Μετά τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια αποφάσισε να πάει στη Νομική σχολή «Loyola». «Ακόμα δεν πίστευα ότι θα γινόμουν δικηγόρος οικογενειακού δικαίου», σημείωσε.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024