Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό της η Σάρον Στόουν. Η ηθοποιός που έχει μείνει αξέχαστη για την ερμηνεία της στο «Βασικό Ένστικτο» ποζάρει μόνο με ένα μπλουζάκι αλλά δεν είναι ένα οποιοδήποτε T-shirt.

Σε αυτό βλέπουμε την ίδια, στη γνωστή σκηνή με το σταυροπόδι, μόνο που τώρα δεν κρατά τσιγάρο αλλά στυλό. Θυμίζουμε ότι λίγο καιρό πριν η Σάρον Στόουν αποκάλυψε πως την ξεγέλασαν στα γυρίσματα. Ο σκηνοθέτης της ταινίας την είχε διαβεβαιώσει ότι τα επίμαχα σημεία κάτω από τα ρούχα δεν θα ήταν ορατά στην κάμερα.

«Έτσι είδα τη λήψη με τον κόλπο μου για πρώτη φορά, πολύ καιρό αφού μου είχαν πει ότι δεν θα φαίνεται τίποτα, “απλά θέλουμε να βγάλεις το εσώρουχό σου ώστε το λευκό να μην αντανακλά το φως”», είπε η ίδια αν και τελικά συμφώνησε η σκηνή να παραμείνει.

«Ήμουν μόνο μία ηθοποιός, μόνο μια γυναίκα. Τι επιλογές θα μπορούσα να έχω; Αλλά είχα επιλογές. Έτσι το σκέφτηκα και το ξανασκέφτηκα και αποφάσισα να επιτρέψω να προβληθεί η σκηνή. Γιατί; Επειδή ταίριαζε στην ταινία και στο χαρακτήρα», σημείωσε.

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο