Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Βαρδής: «Κουβαλάω τον πατέρα μου μέσα μου, στη ζωή και την καθημερινότητά μου»

Γιάννης Βαρδής: «Κουβαλάω τον πατέρα μου μέσα μου, στη ζωή και την καθημερινότητά μου»

Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε για την πατρότητα και αποκάλυψε ότι δεν έχει ξεπεράσει την απώλεια του Αντώνη Βαρδή παρότι έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε που «έφυγε».

Γιάννης Βαρδής και Νατάσα Σκαφίδα ήταν σήμερα καλεσμένοι στο Love it και μίλησαν για τη βάφτιση του γιου τους, που έγινε τις προηγούμενες ενώ ο πρώτος αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα του, του Αντώνη Βαρδή, τονίζοντας πως προσπαθεί να μάθει στα παιδιά του ποιος ήταν ο παππούς τους.

Όσον αφορά τον ρόλο του πατέρα ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Δεν το γνώριζα, αλλά από τη στιγμή που έγινα πατέρας, είδα πόσο μου ταιριάζει και τώρα μετά από κάποια χρόνια μέσα στην οικογένεια θα πω ότι είμαι γεννημένος για αυτόν τον ρόλο και μου αρέσει πολύ. Είμαι εξαιρετικά ενεργός μέσα στο σπίτι, από το πρωινό ξύπνημα ως το βράδυ και υπάρχει επικοινωνία… Θεωρώ ότι δεν είχα το ίδιο πρότυπο από τον πατέρα μου. Όταν γίνεσαι γονιός προσπαθείς να αποφύγεις λάθη που έκαναν οι δικοί σου γονείς. Λάθη θα κάνεις, αλλά προσπαθείς να τα βελτιώσεις».

Για τη βάφτιση του γιου του ανέφερε: «Τη στιγμή που ήμασταν στον ναό και άκουσα το όνομα συγκινήθηκα πολύ. Ήταν κάτι που δεν έχω ξαναζήσει. Ήταν συγκλονιστικό και μοναδικό. Μου άρεσε πολύ. Αντήχησε σε όλον τον ναό το όνομα του πατέρα μου. Ήταν φοβερό. Δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Μακάρι να ήταν εκεί. Θέλω να πιστεύω ότι τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι κοντά μας».

Για την απώλεια του πατέρα του, Αντώνη, σχολίασε: «Κανόνες δεν υπάρχουν ο καθένας το βιώνει διαφορετικά. Η απώλεια είναι απώλεια. Δεν το έχω ξεπεράσει. Έχουν περάσει σχεδόν 7 χρόνια από τον Σεπτέμβριο. Δεν είναι κάτι που θα ξεπεραστεί. Τον έχω μέσα μου, τον κουβαλάω στη ζωή και την καθημερινότητά μου. Μαθαίνω τα παιδιά μου ποιος είναι ο παππούς τους. Είναι μια πληγή που θα είναι πάντα ανοιχτή. Γλυκαίνει ο πόνος μέσα στον χρόνο, αλλά δεν αλλάζει».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024