Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει και έχουν μειωθεί οι… επιδόσεις του συντρόφου σου;

Τι συμβαίνει και έχουν μειωθεί οι… επιδόσεις του συντρόφου σου;

Πολλές φορές το «πρόβλημα» δεν προκύπτει από τη σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι

Σε αντίθεση με την ίδια την στυτική δυσλειτουργία, αυτό όντως έχει συμβεί σε όλους: Ξαφνικά, από εκεί που ζούσατε τον παθιασμένο έρωτά σας, ο σύντροφός σου έχει πάψει να έχει διάθεση για σεξ – ή την έχει στη χάση και στη φέξη.

Η πρώτη αντίδραση εννιά στις δέκα φορές είναι η ίδια: Δεν με θέλει πια, υπάρχει κάποια άλλη, κλπ. Όμως τα πράγματα δεν είναι (απαραίτητα) έτσι. Παρά τους μύθους γύρω από την ανδρική σεξουαλικότητα, έχουν κι εκείνοι συναισθήματα – κι ας τα κρύβουν – και καμιά φορά, απλώς δεν μπορούν. Ή δεν θέλουν. Και φυσικά, υπάρχουν κι άλλες παράμετροι που στέλνουν τη λίμπιντό του στα τάρταρα.

Ας δούμε τις πιο συνηθισμένες:

  • Έχει αγχωθεί ότι δεν θα καταφέρει να σε ικανοποιήσει. Μπορεί να θεωρεί ότι έχεις μεγαλύτερη ή ποιοτικότερη εμπειρία από εκείνον, ότι παραείσαι όμορφη για τα μέτρα του ή οτιδήποτε άλλο.
  • Τα έτσουξε. Το αλκοόλ μπορεί να μας χαλαρώνει, με αποτέλεσμα να ρίχνει τις άμυνές μας και να ξυπνά τα πάθη, όμως καμιά φορά, όσο ανεβάζει τη διάθεση τόσο ρίχνει άλλα πράγματα.
  • Παίρνει κάποιο φάρμακο. Ειδικά ορισμένα αντικαταθλιπτικά, αλλά και κάποια διουρητικά ή άλλα χάπια για την πίεση, αντισταμινικά και χάπια για την καρδιά μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ανδρική στύση. Το ίδιο ισχύει και για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.
  • Έχει κάποιο θεματάκι υγείας. Κάποιες καρδιολογικές και νευρολογικές ασθένειες, αλλά και η κατάθλιψη και οι διαταραχές άγχους μπορούν να καταστρέψουν την ερωτική του διάθεση.
  • Απλώς δεν έχει κέφι. Είπαμε, παρά τα στερεότυπα για τους επιβήτορες άνδρες και τις γυναίκες τους που «έχουν πονοκέφαλο», έχουν κι εκείνοι δικαίωμα απλώς να μην έχουν όρεξη.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024