Μερικές σχέσεις είναι γραφτό να πετύχουν και άλλες καταδικασμένες να αποτύχουν. Ειδικά όταν το ζευγάρι κάνει την έκπληξη ζωδιακά, όλα μπορούν να γίνουν. Ακόμα και το να δώσει όρκους αιώνιας αγάπης θεωρείται πολύ πιθανό.

Ποια ζωδιακά ζευγάρια λοιπόν, είναι αυτά που μπορεί η σχέση τους μπορεί να φτάσει στο γάμο;

Κριός – Σκορπιός:

Προφανώς και θα υπάρχουν διάφορα θέματα στην σχέση ενός Κριού με έναν Σκορπιό, όμως μπορούν να ξεπεραστούν, αν και οι δυο έχουν την απαραίτητη θέληση και φυσικά την αγάπη. Δεν είναι τόσο διαφορετικοί να ξέρεις. Τους ενώνουν πολλά. Και ένα από αυτά είναι το καλό σεξ που κάνουν. Και αν υπάρχει ερωτική χημεία και λίγη επικοινωνία στην καθημερινότητα, τότε μπορούν μέχρι και στον γάμο να φτάσουν. Το πόσο θα αντέξει αυτός ο γάμος, είναι άλλη συζήτηση.

Ταύρος – Τοξότης:

Η έλξη τους είναι κάποιες φορές ακατανίκητη και στην καλύτερη μπορεί να δεις έναν Ταύρο να παντρεύεται με έναν Τοξότη. Ο λόγος που αυτοί οι δυο άνθρωποι μπορεί να έρθουν τόσο κοντά είναι γιατί βρίσκει ο ένας στον άλλο κομμάτια του εαυτού του που του λείπουν.

Δίδυμοι – Αιγόκερως:

Εκ πρώτης όψεως ένας Δίδυμος και ένας Αιγόκερως δεν έχουν τίποτα κοινό. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο το οποίο τους ενώνει και αυτό δεν φαίνεται δια… γυμνού οφθαλμού. Και αυτό είναι το «μυαλό». Είναι και τα δυο έξυπνα ζώδια και ιντριγκάρονται εγκεφαλικά. Έτσι, μεταξύ τους, μπορεί να αναπτυχθεί μια χημεία γιατί νιώθουν ότι βρήκαν έναν άνθρωπο για να επικοινωνούν. Ότι είναι στο νοητικό τους επίπεδο και ότι αξίζει να ασχοληθούν μαζί του.

Παρθένος – Ζυγός:

Όπως λέει και το astrology.gr, είναι δυο ζώδια γειτονικά και αυτό σημαίνει ότι ο μεν Ζυγός μπορεί να έχει προσωπικούς πλανήτες στην Παρθένο και εκείνη αντίστοιχα να έχει πλανήτες στον Ζυγό. Άρα η έλξη να είναι… δεδομένη και αναπόφευκτη. Μπορεί να νομίζεις ότι θα ήθελε να χαστουκίσει ο ένας τον άλλο για χίλιους διαφορετικούς λόγους. Στην πράξη όμως αν αυτοί οι δυο μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά, θα τα πάνε μια χαρά και όμως μπορεί να φτάσουν και στο γάμο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο