Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην υγειά μας ρε παιδιά: Έκπληξη με το πρόσωπο που αναλαμβάνει την παρουσίαση

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Έκπληξη με το πρόσωπο που αναλαμβάνει την παρουσίαση

Δεν θα πιστεύετε ποιος αναλαμβάνει τη σκυτάλη μετά τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετές μέρες ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» τη νέα σεζόν. Ο ίδιος στις αρχές Μαΐου ανακοίνωσε μέσω των social media ότι αποχωρεί από την εκπομπή ύστερα από 17 χρόνια.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος θα πάρει τη θέση του. Σύμ­φωνα με πληροφορίες, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» επιστρέφει στην ΕΡΤ με παρουσια­στή τον Κωστή Μαραβέγια. Μετά το «Voice» και το «Your Face Sounds Familiar» o τραγουδοποιός θα αναλάβει το «τιμόνι» της ιστορικής εκπομπής με έναν νέο κύκλο επει­σοδίων, που θα διακρί­νεται από άλλο ύφος και διαφορετικό στιλ.

Τι είχε γράψει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την αποχώρησή του:

«Ήταν καλοκαίρι του 2004, όταν με φώναξε η Βίκυ Λάσκαρη-τηλεοπτική παραγωγός- και μου πρότεινε μια 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ. Της είπα, ότι αν έκανα κάτι, θα ήταν για το ελληνικό τραγούδι που γνωρίζω και αγαπώ. Και έτσι ξεκινήσαμε με πρώτο αφιέρωμα στον αγαπημένο Μάνο Ελευθερίου.

Σαν χτες μου φαίνεται. Πέρασαν όμως 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να…δέσει! Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει! Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου “Έλληνες απανταχού”, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ» να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη!

Ευχαριστώ από καρδιάς όοοολους τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους χορευτές, τους προσκεκλημένους, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες που μαζί φτιάξαμε τόσα ωραία πράγματα και βέβαια ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αγαπημένη μου Βίκυ! Ταύτα και μένω, διότι δεν μπορώ τους αποχωρισμούς! Δε θα χαθούμε!

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους….την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη!», είχε γράψει ανακοινώνοντας πως αποχωρεί από το «τιμόνι» της εκπομπής.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024