Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ματίνα Νικολάου: «Θεωρούσα ότι είμαι μια κατεστραμμένη»

Ματίνα Νικολάου: «Θεωρούσα ότι είμαι μια κατεστραμμένη»

«Τα είχα βάλει με τον εαυτό μου, είχα πάρα πολύ στεναχώρια και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ»

Μητέρα του 13χρονου Παναγιώτη είναι η Ματίνα Νικολάου, η οποία κάθε μεσημέρι χαρίζει γέλιο στους τηλεθεατές ως η «Βάνια» στο «Καλό Μεσημεράκι», με τον Νίκο Μουτσινά.

«Φέτος ήταν μια χρονιά που ήταν και εκείνος στο σπίτι λόγω κοροναϊού που δεν είχαν σχολείο, ήμουν κι εγώ παραπάνω και το ευχαριστηθήκαμε. Σε αυτήν την ηλικία τώρα του αρέσει και να απομονώνεται όταν είμαι εκεί. Μπορώ να πω ότι οι συζητήσεις που κάνουμε και από εκεί που δεν το περιμένεις και δεν το είχες στο νου σου να κάνεις μια συζήτηση με το παιδί, έρχονται τόσο φυσιολογικά όταν έχεις χρόνο μαζί του και αυτό νομίζω ότι έχει σημασία» δήλωσε στο «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2.

«Η πιο σημαντική κουβέντα που έχουμε κάνει τελευταία είναι για τα συναισθηματικά του. Εκείνος μου άνοιξε την κουβέντα και πώς αισθάνεται για ένα κορίτσι, οπότε εκεί συνειδητοποίησα ότι τώρα αλλάζουμε πίστα. Μου έκανε πολύ όμορφη εντύπωση ο τρόπος που σκέφτεται. Ήταν αγχωμένος ποιο θα είναι το πρώτο βήμα, για να την προσεγγίσει και να της πει κάτι. Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα» συμπλήρωσε.

«Θεωρούσα ότι είμαι μια κατεστραμμένη»

Για το πώς επηρέασε το διαζύγιο τον γιο της: «Είμαι πολύ περήφανη για όλο αυτό που έχει συμβεί και είμαι πολύ περήφανη και για τον μπαμπά του Παναγιώτη. Στην αρχή τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολο και όλο αυτό συνέβαινε επειδή υπάρχει ένας εγωισμός των ανθρώπων, ένας εγωισμός που εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς εγώ δεν μπορούσα να κρατήσω την οικογένειά μου. Τα είχα βάλει με τον εαυτό μου, είχα πάρα πολύ στεναχώρια και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, θεωρούσα ότι είμαι μια κατεστραμμένη».

«Όμως με τον καιρό ανακάλυψα ότι είναι όλα πάρα πολύ σχετικά. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε την καλύτερη σχέση που θα μπορούσαμε να έχουμε για να είναι καλά ο Παναγιώτης. Κάναμε μια συζήτηση όταν έγινε όλο αυτό και μας είπε “τι μου τα λέτε, αφού τα ξέρω”. Χωρίς να βλέπει τσακωμούς, δεν ήμασταν ένα ζευγάρι που τσακωνόμασταν και θα γινόταν χαμός μπροστά στο παιδί, τουλάχιστον αυτό το είχαμε και οι δύο στο μυαλό μας. Τώρα είμαστε οικογένεια με τον πρώην σύζυγό μου και νομίζω ότι αυτή η σχέση έχει σημασία» τόνισε.

Για το αν ο Παναγιώτης παρεμβαίνει στα προσωπικά της: «Και αυτό δεν ήξερα πώς θα το αντιμετωπίσει ο Παναγιώτης, αλλά πάντα πήγαινα κάνοντας τη σχέση μου με τον σύντροφό μου τον Βασίλη, έχοντας προτεραιότητα στο πώς θα το δεχτεί το παιδί. Ο αδελφός του Βασίλη είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από τον Παναγιώτη μου, οπότε όλο αυτό του είναι πολύ γνώριμο και αμέσως αισθάνθηκε ασφάλεια και είμαστε πολύ καλά. Ο Παναγιώτης έχει μπει στη φάση να με προστατεύει, με λέει “μικρούλα”, έχει αρχίσει και αντρεύει, προσέχει το ντύσιμό του, τα μαλλιά του».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024