Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναστασία Παντούση: Πώς αντιμετωπίζει όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή;

Αναστασία Παντούση: Πώς αντιμετωπίζει όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή;

H Αναστασία Παντούση μιλά για τη συμμετοχή της στην ταινία της Μιμής Ντενίση Σμύρνη μου Αγαπημένη», τη συνεργασία τους, την πορεία της μέχρι τώρα, ενώ εξηγεί πώς αντιμετωπίζει όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή.

Η Αναστασία Παντούση, μετά το τέλος των γυρισμάτων για τη σειρά «Έξαψη» του MEGA, ταξίδεψε στη Χίο και τη Μυτιλήνη μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο της σειράς “Σμύρνη μου αγαπημένη για τα γυρίσματα.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει μέσα από το υποκριτικό της ταλέντο, είναι έτοιμη γι’ ακόμα μία πρόκληση και μιλά στο TLIFE γι’ αυτό.

Ειδικότερα, η Αναστασία Παντούση μιλά για τη συμμετοχή της στην ταινία της Μιμής Ντενίση, τη συνεργασία τους, την πορεία της μέχρι τώρα, ενώ εξηγεί πώς αντιμετωπίζει όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή.

Για τη συμμετοχή της στη «Σμύρνη μου αγαπημένη» η Αναστασία Παντούση δηλώνει:

«Η Μιμή Ντενίση με εμπιστεύτηκε και αυτό έχει μια επιπλέον ευθύνη. Από εκεί και πέρα, εγώ είμαι εδώ, η ψυχή μου είναι εδώ και θέλω να δώσω σάρκα, οστά και ψυχή στη Δωροθέα. Πέρασα δοκιμαστικό για να πάρω τον ρόλο. Με πήρε τηλέφωνο ο casting director και ένιωσα ότι πρέπει να είμαι σε αυτή την ταινία. Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που είμαι εδώ».

Για τη συνεργασία με τη Μιμή Ντενίση η Αναστασία Παντούση είπε:

«Η συνεργασία με τη Μιμή Ντενίση είναι πολύ ωραία. Μας είπαν και οι συντελεστές ότι έχουμε μία πολύ καλή χημεία, βγήκε το κλίμα μαμάς – κόρης και αυτό είναι μαγεία.

Είναι μαγεία να γνωρίζεις έναν άνθρωπο την Τετάρτη και την Κυριακή να παίζεις μαζί του και να έχετε αυτή τη χημεία. Είχα και έχω αγωνία για τα γυρίσματα. Τις πρώτες ημέρες δεν κοιμήθηκα καθόλου, αλλά βλέπω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι, γιατί είμαστε μια ομάδα και πάμε όλοι για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τη συμμετοχή της σε δουλειές που βασίζονται σε ιστορικά γεγονότα:

«Είναι μια συνέχεια θεωρώ αυτό για εμένα. Φυσικά νιώθω το βάρος της ευθύνης και νιώθεις ένα δέος. Το γεγονός ότι και σε αυτή τη δουλειά και το “Κόκκινο Ποτάμι” οι οικογένειες ήταν υπαρκτά πρόσωπα, οπότε εκεί κάπως θέλεις να τιμήσεις αυτούς τους ανθρώπους. Το σκέφτεσαι και το κουβαλάς μαζί σου».

Για την απόφαση να γίνει ηθοποιός η Αναστασία Παντούση σημειώνει:

«Απ’ όλες τις δουλειές κάτι παίρνεις. Δεν υπάρχουν αποτυχημένες δουλειές. Ό,τι παίρνεις σε πάει παραπέρα, το κουβαλάς και στη συνέχεια θα το χρησιμοποιήσεις. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα γινόμουν πάλι ηθοποιός. Δεν τον συζητώ. Έχεις πολλές δυσκολίες, πολύ πόνο, ποτέ δεν σταματάς να ψάχνεις για δουλειά και ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι είσαι καλός. Αν πεις “είμαι καλός”, σταματάς να εξελίσσεσαι. Είναι μια συνεχόμενη πάλη μέσα σου».

Για τον ρόλο της στη “Σμύρνη μου αγαπημένη”:

“Η Λευκοθέα είναι μια 18χρονη κοπέλα στη Σμύρνη, είναι ένα αερικό που αρχίζει και γίνεται γυναίκα, οπότε αντιλαμβάνεται διαφορετικά κάποια πράγματα και κάποια στιγμή μπαίνει ο έρωτας στη ζωή της.

Είναι μια καλομαθημένη οικογένεια, από μια πλούσια οικογένεια και ερωτεύεται. Πιστεύει πολύ στο “σ’ αγαπώ για πάντα”, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί”.

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή η Αναστασία Παντούση είπε:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάζεται η προσωπική ζωή κάποιων. Από τη μία, ο κόσμος το ζητάει αυτό. Το gossip σου δημιουργεί μια περιέργεια που όλοι έχουμε μέσα μας, δηλαδή και εγώ θα δω μία εκπομπή, η οποία θα μιλήσει για την προσωπική ζωή κάποιου, οπότε με κάποιον τρόπο το καταλαβαίνω.

Από την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω πώς εσένα που σε γνωρίζω τώρα θα πω κάτι, το οποίο θα έλεγα σε μία φίλη μου και πρέπει να το μοιραστώ και να ανοιχτώ.

Αυτό δεν θέλω να συμβαίνει και επειδή είμαι και πολύ ευαίσθητη και δεν θέλω να χάσω την ψυχούλα μέσα από αυτό και τη συγκέντρωσή μου στη δουλειά, θα προτιμούσα να μην απαντάω. Βλέπω τι γράφεται για εμένα, το συζητάω με τους δικούς μου ανθρώπους και μένει εκεί».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024