Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Θοδωρής Μαραντίνης στην παρέα του Mega Star

Ο Θοδωρής Μαραντίνης στην παρέα του Mega Star

Για την συνεργασία με την Χαρούλα Αλεξίου, την σχέση με την μπάντα και την μουσική μίλησε ο frontman των Onirama

Στην παρέα του Mega Star βρέθηκε σήμερα το lead singer των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία με τους Locomondo και την Χάρις Αλεξίου, τις σκέψεις για σόλο καριέρα, το ξεκίνημα των Onirama, αλλά και την πιο αστεία στιγμή στα backstage συναυλίας.
«Με τους Locomondo έχουμε πολύ καλή επαφή, έχουμε συνεργαστεί σε φεστιβάλ, έχουμε παίξει μαζί. Με το Μάρκο Κούμαρη μιλάμε αρκετά συχνά για πράγματα καλλιτεχνικά. Κάποια στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι παρέα, σκέφτηκε ο Μάρκος το τραγούδι αυτό. Μπήκαμε στο studio και μας ήρθε αυτή η ιδέα της ενορχήστρωσης, το προτείναμε στο Μάρκο και του άρεσε πολύ. Και ευτυχώς βρήκαμε τον τρόπο μέσα στις ειδικές αυτές συνθήκες και το υλοποιήσαμε», ανέφερε ο αγαπημένος τραγουδιστής για τη νέα εκτέλεση στο τραγούδι «Καλοκαίρι» που κυκλοφόρησαν οι Onirama σε συνεργασία με τους Locomondo.

Ο ίδιος εξήγησε ότι δεν έχει υπάρξει λόγος για να σκεφτεί να κάνει σόλο καριέρα.

«Περνάνε πάντα σκέψεις. Αλλά επειδή μου δίνεται πολύ απλόχερα από τους υπόλοιπους ο χώρος να εκφραστώ και καλλιτεχνικά και ανθρώπινα, δεν είχα την ανάγκη να φύγω από το γκρουπ για να εκφραστώ με άλλο τρόπο. Επίσης έχουμε βρει μια ισορροπία μέσα στην μπάντα. Ο καθένας μας αισθάνεται πολύ όμορφα για το ρόλο που έχει και για την μεταξύ μας συνεννόηση», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Πώς, όμως, ξεκίνησαν οι Onirama; «Με τον Διονύση που δεν είναι τώρα στη μπάντα ήμασταν μαζί φαντάροι. Από εκεί ξεκινήσαμε να παίζουμε μουσική στο στρατό για να πάρουμε καμιά άδεια και να λουφάρουμε λίγο. Τελειώνοντας το στρατιωτικό μας μάς έγινε μια πρόταση από μουσική σκηνή στη Θεσσαλονίκη, με την οποία συνεργαζόμουν πριν το στρατιωτικό μου. Μιλώντας με το Διονύση βρήκαμε και τους άλλους μουσικούς, το Γιώργο και το Δημήτρη, δηλαδή τον ντράμερ και τον κιθαρίστα μας. Ξεκινήσαμε να παίζουμε με αυτό το σχήμα, μετά ήρθε και ο Χρήστος, και τα υπόλοιπα είναι γνωστά», εξήγησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Δεν ήταν ποτέ δουλειά για εμάς, είχαμε όλοι τις πρωινές μας δουλειές, και το κάναμε για να εκτονωθούμε και να περάσουμε ωραία. Όλο αυτό άρχισε να δένει, να δημιουργεί έναν πυρήνα κοινού και μια δική μας καλλιτεχνική αισθητική, που μοιραία πήγε μετά στο επόμενο βήμα», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Ερωτηθείς για την συνεργασία των Onirama με την Χάρις Αλεξίου, την χαρακτήρισε «σταθμό». Συγκεκριμένα τόνισε ότι: «ήταν ένα προσωπικό μου όνειρο και όραμα. Είναι από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες. Με αφορμή τον δίσκο που θα είναι επετειακός, μόνο με ντουέτα… μιλάμε για 20-25 τραγούδια. Πήρα τηλέφωνο την Χαρούλα, της λέω την ιδέα, το τραγούδι, μου λέει “μέσα είμαι, είμαι δίπλα σας ό,τι χρειαστείτε”».

Από τις εμφανίσεις τους on stage και τις αστείες/ περίεργες στιγμές, ο frontman των onirama θυμάται μια στιγμή στο θέατρο Γης «ήταν γεμάτο, βγαίνουμε και δεν δουλεύει το μικρόφωνό μου. Είναι εντυπωσιακό γιατί ο κόσμος τραγούδαγε τα τραγούδια. Κάποιες συναυλίες αργότερα, ο βιολιστής άρχισε να τρέχει γυμνός. Ήταν ένα challenge και το έκανε».

«Κλείνουμε συναυλίες, θα έχουμε μια μεγάλη 5/9 στην Τεχνόπολη που θα παρουσιάσουμε και τον δίσκο, στη Θεσσαλονίκη», σημείωσε αναφορικά με τις προσεχείς εμφανίσεις της μπάντας.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024