Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κιάρα Φεράνι: To Instagram της γέμισε Ελλάδα

Κιάρα Φεράνι: To Instagram της γέμισε Ελλάδα

Η διάσημη fashion blogger και επιχειρηματίας Κιάρα Φεράνι βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας και τα social media έχουν πάρει φωτιά από τις αναρτήσεις της

Δουλειά με διασκέδαση συνδυάζει η διάσημη ιταλίδα fashion blogger Κιάρα Φεράνι η οποία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα.

Η δημιουργός τουThe Blonde Salad έφτασε στη χώρα μας το απόγευμα της Τετάρτης για επαγγελματικούς λόγους καθώς διατηρεί συνεργασία και πρωταγωνίστησε σε ένα summer event που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Πάντως η Κιάρα Φεράνι κατάφερε να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση καθώς δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο αλλά και να κάνει τις πρώτες της βουτιές στη θάλασσα για το φετινό καλοκαίρι στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου διαμένει.

Η ίδια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της στην Αθήνα.

Ένα fashion icon με ιταλικό ταμπεραμέντο

Η ιταλίδα Κιάρα Φεράνι το 2009 αποφάσισε να ανοίξει το δικό της blog «The Blonde Salad», φτάνοντας δύο χρόνια αργότερα να χαρακτηριστεί από το περιοδικό «New York», μια από τις καινοτόμους του street style.

Τον Δεκέμβριο του 2011 χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό «Teen Vogue» η «blogger του σήμερα», με το έντυπο να αναφέρεται συχνά-πυκνά στην ίδια και τις τάσεις που προβάλλει μέσω του προσωπικού της στυλ, που είναι φανερά επηρεασμένο από τη γενέτειρά της.

Έχοντας αποκτήσει πολλές δεξιότητες, και ούσα στο έπακρον προβεβλημένη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα δημοφιλέστερα έντυπα μόδας του πλανήτη, η Κιάρα αποφάσισε τον Δεκέμβριο του 2013 να κυκλοφορήσει στα ιταλικά και ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, ομότιτλο με την προσωπική της διαδικτυακή σελίδα (The Blonde Salad).

Έχοντας στήσει μόνη της έναν διαδικτυακό κολοσσό, με χιλιάδες διαφημίσεις και τίτλους των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας, η Φεράνι προσπαθεί να βρει τρόπους να μένει ανταγωνιστική στο χώρο της, ενώ παράλληλα φροντίζει να μην παραμελεί την προσωπική της ζωή, ούσα μανούλα στα 34 μανούλα δύο πανέμορφων παιδιών.

Μπορεί οι νομικές σπουδές να μην την κέρδισαν αλλά η Κιάρα έφτιαξε τους δικούς της νόμους στη μόδα, φέρνοντας το Διαδίκτυο στα μέτρα της και κατορθώνοντας να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024