Μια νέα δισκογραφική εταιρεία, αλλά και κοινότητα Μαύρων και ΛΟΑΤΚΙ+ καλλιτεχνών στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή ετοιμάζει η Sherelle, η οποία ήδη συνδιευθύνει τη δισκογραφική Hooversound Recordings.

Για το νέο εγχείρημα, που ακούει στο όνομα Beautiful, η Βρετανή DJ έδωσε προσφάτως συνέντευξη στο Dazed.

«Είναι εδώ και καιρό που είμαι μια queer μαύρη στην ηλεκτρονική σκηνή» δηλώνει και ανακοινώνει ότι η πρώτη έκδοση της νέας εταιρείας θα είναι μια συλλογή τραγουδιών από καλλιτέχνες που «διευρύνουν τα όρια της Μαύρης ηλεκτρονικής μουσικής».

«Η Beautiful θα είναι μια δισκογραφική που θα παρουσιάζει μουσική πολλά υποσχόμενων καλλιτεχνών μαζί με μουσική καθιερωμένων στη σκηνή, κυρίως στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο» εξηγεί η ίδια σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Η άλλη πλευρά της Beautiful θα είναι εργαστήρια – εκπαιδευτικά και τεχνικά· εργαστήρια για DJ και παραγωγή, στα οποία θα εξηγείται ακριβώς τι να περιμένει κανείς μέσα στη (μουσική) βιομηχανία. Πραγματικά, θα ήθελα να οικοδομήσω από αυτό μια κοινότητα, έναν χώρο όπου ο καθένας θα μπορεί απλά να υπάρχει, ο ένας με τον άλλον.

Νομίζω ότι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό με όρους αντιπροσώπευσης, άνθρωποι σαν κι εσένα να κάνουν το ίδιο που κάνεις εσύ και να είναι κάτι σαν “να πάρει, πραγματικά με εμπνέει το να είμαι μέσα στη μουσική σκηνή”.

Θέλω να είναι αυτό μια συνεργατική προσπάθεια, ειδικά αν ο κόσμος νιώθει ότι μπορεί να εμπλακεί για το καλύτερο. Πραγματικά ελπίζω ότι όταν ο κόσμος δει την Beautiful να είναι ένας χώρος που θα αντιπαλεύει τα όντως άδικα συστήματα που είναι κατά των κοινοτήτων των Μαύρων και ιδιαίτερα κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ κοινοτήτων των Μαύρων» τονίζει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr