Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Αυτά θα έχουν ένα «καυτό» ερωτικό καλοκαίρι

Ζώδια: Αυτά θα έχουν ένα «καυτό» ερωτικό καλοκαίρι

Μήπως είστε από τα τυχερά;

Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα, ανεμελιά. Είναι αλήθεια ότι τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου η ερωτική διάθεση ανεβαίνει. Ύστερα από έναν δύσκολο χειμώνα, οι ελεύθεροι θέλουν να ζήσουν τη μαγεία μιας περιπέτειας όμως δεν θα είναι τυχεροί όλοι.

Πάντως, τέσσερα ζώδια θα κάνουν πάρτι στο κρεβάτι τους. Ποια είναι αυτά; Μήπως είστε στη λίστα;

Ο Καρκίνος:

Εκτός από το να φορέσεις το αγαπημένο σου ρούχο και να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου, η Αφροδίτη, η θεά της αγάπης και του έρωτα, της ευχαρίστησης, των απολαύσεων και των σχέσεων, θα εισέλθει επισήμως στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 και 2ο οίκο σου, ενώ έχεις και μια Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 24 Ιουλίου να γίνεται στον ηδονικό 8ο οίκο σου, που σχετίζεται με τις στενές σχέσεις, το σεξ και τις δεσμεύσεις. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι δεν θα ζήσεις την ανία, φέτος το καλοκαίρι.

Ο Παρθένος:

Παρθένε, δεν είναι κακό να διασκεδάζεις που και που. Εξάλλου, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να εμποδίσεις τις ρομαντικές καταστάσεις που προσελκύεις αυτό το διάστημα. Είτε πρόκειται για έναν σέξι άτομο που σε έχει κατακτήσει είτε για μια νέα προοπτική που έτυχε να μπει ξαφνικά στη ζωή σου, τα chakras της αγάπης σου είναι ανοιχτά αυτό το καλοκαίρι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τον Δία στον οίκο των σχέσεών σου, αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης αφ’ ενός στο ζώδιό σου στις 22/7 και αφ’ ετέρου στον 2ο οίκο σου στις 16/8.

Ο Αιγόκερως:

Αιγόκερε, υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στον ρομαντισμό και την τοξικότητα. Αν και τα άστρα ευθυγραμμίζονται για το χατίρι σου στον τομέα του έρωτα αυτό το καλοκαίρι, υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να έχεις κατά νου. Πρώτον, δώσε προσοχή στο πως σε κάνει να νιώθεις το πρόσωπο που αγαπάς. Δεύτερον, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς ότι η ιστορία θα μπορούσε να επαναληφθεί. Ευτυχώς για σένα, θα αναγνωρίσεις τα αρνητικά του παρελθόντος γρήγορα, οπότε κράτα τα μάτια σου ανοιχτά. Με το που θα μπει η Αφροδίτη στον Λέοντα στον 8ο οίκο σου του σεξ, δεν θα υπάρχει δρόμος επιστροφής. Κι η Πανσέληνος στον Υδροχόο που ακολουθεί (24/7) είναι Ο έρωτας θα σου πάρει τα μυαλά και θα σε πάει πολύ πιο πέρα από έναν απλό ενθουσιασμό.

Ο Ιχθύς:

Ιχθύ, όπως λέει και το astrolgy.gr αισθάνεσαι όμορφα, όταν είσαι το κέντρο της προσοχής. Συνήθως ανθίζεις ερωτικά το καλοκαίρι, ιδιαίτερα κατά τον μήνα του Καρκίνου, αφού γνωρίζεις κάποια πράγματα για το πώς συμπεριφέρεται το στοιχείο του νερού. Ωστόσο, εκτός από τη μαγική άμπωτη και την παλίρροια του αδελφού ζωδίου σου, του Καρκίνου, που βάζει φωτιά στον εκφραστικό 5ο οίκο του πάθους και του ρομαντισμού, η Αφροδίτη θα συμμετάσχει στο ερωτικό πάρτι από τις 22/7 (απέναντί σου) και μετά στον 8ο οίκο σου (16/8), οπότε προετοιμάσου να αξιοποιήσεις το παιχνιδιάρικο πλάσμα που κρύβεις μέσα σου. Λάβε επίσης υπόψη ότι θα έχεις περισσότερα από ένα αντικείμενα ερωτικού ενδιαφέροντος, οπότε βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει με σύνεση το υποψήφιο αντικείμενο του πόθου σου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024