Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλό Μεσημεράκι: Αυλαία τη Δευτέρα για την εκπομπή - Τι αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς

Καλό Μεσημεράκι: Αυλαία τη Δευτέρα για την εκπομπή – Τι αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς

Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν θα γίνει χαμός.

Μια ξεχωριστή ανακοίνωση έκανε ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε συγκινημένος ότι, το Καλό Μεσημεράκι τη Δευτέρα 28 Ιουνίου θα τελειώσει ενώ παράλληλα η Βάνια ανέφερε ότι θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά.

«Τελευταία Παρασκευούλα. τη Δευτέρα η τελευταία εκπομπή. Συγκινούμαι με ένα τρόπο. Δεν θέλω να κλάψω. Τη Δευτέρα θα κλάψω. Είναι συγκινητικό γιατί κλείνει ένας κύκλος, ο φετινός κύκλος που ήταν μια χρονιά δύσκολη, όχι για εμάς σαν εκπομπή, αλλά… Τη Δευτέρα θα γίνει χαμός. Καναλάρα, εκπομπάρα και παρτάρα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια η Βάνια τόνισε: «Α ρε Νικόλα, εσύ τελειώνεις. εγώ θα είμαι εδώ το καλοκαίρι», είπε και ανέφερε: «Δεν έχω υπογράψει ακόμη».

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Είναι το δικό μας, ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ! Ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του πιο ξέφρενου πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης έρχονται με σαρωτική διάθεση για την τελευταία εκπομπή της σεζόν και για να μας ευχηθούν «Καλό Καλοκαιράκι», τη Δευτέρα 28/6.

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια και οι Alcatrash λίγο πριν αφήσουν το στούντιο και τρέξουν στις παραλίες, μας προσκαλούν στην πιο fun τηλεοπτική μετάδοση του καλοκαιριού!

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει σε αυτή την εκπομπή! Οι εκπλήξεις παραμονεύουν όχι μόνο για το τηλεοπτικό κοινό αλλά και για τον ίδιο τον… Νίκο! Τη Δευτέρα 28/6 έχουμε όλοι… «Καλό Μεσημεράκι»! Στις 15:00!».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024