Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντόνιο Μπαντέρας: Πάτησε Θεσσαλονίκη ο ηθοποιός για τα γυρίσματα της ταινίας του

Αντόνιο Μπαντέρας: Πάτησε Θεσσαλονίκη ο ηθοποιός για τα γυρίσματα της ταινίας του

Έφτασε αργά το μεσημέρι με ιδιωτικό τζετ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Αντόνιο Μπαντέρας. Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ έφτασε στην πόλη αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (25/6), καθώς τη Δευτέρα (28/6) θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer» (πρώην «Barracuda»).

Ο Ισπανός αφίχθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», με ιδιωτικό τζετ και θα μείνει σε πεντάστερο ξενοδοχείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης για όσο καιρό διαρκούν τα γυρίσματα. Όπως αναφέρει το ThessToday.gr μόλις αποβιβάστηκε από το τζετ έβγαλε σέλφι με την ομάδα των εργαζομένων. Μετά εξήλθε του αεροδρομίου, όπου τον περίμενε ένα αυτοκίνητο με την προσωπική ασφάλειά του και στη συνέχεια αποχώρησε για το ξενοδοχείο.

«Ήταν πολύ καταδεκτικός, δεν αρνήθηκε σε κανέναν να βγει φωτογραφία μαζί του και να υπογράψει αυτόγραφα. Παρά την αφόρητη ζέστη αυτός κάθισε εκεί και συνομίλησε για λίγα λεπτά με τους υπαλλήλους που έσπευσαν να τον υποδεχτούν», αναφέρει το ίδιο Μέσο.

Τι ξέρουμε για τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη:

Η πόλη θα θυμίζει για τις επόμενες πέντε εβδομάδες ένα απέραντο στούντιο. Στα σημεία που έχουν επιλεγεί, είναι μεταξύ άλλων και το Δέλτα του Αξιού. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να στήνονται τα σκηνικά στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Το σενάριο της ταινίας με μπάτζετ άνω των 20 εκατ. ευρώ, αφορά έναν άνδρα που εδώ και αρκετά χρόνια είναι εγκληματίας και πρέπει να πολεμήσει τους δικούς του ανθρώπους προκειμένου να σώσει ένα μικρό κορίτσι. Δείτε παρακάτω την άφιξή του στην πόλη:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024