Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε τρόποι για οργασμό χωρίς διείσδυση

Πέντε τρόποι για οργασμό χωρίς διείσδυση

Πέντε...από τους δεκάδες που, φυσικά, υπάρχουν!

Nαι, στο μυαλό μας έχουμε το σεξ ως μία πράξη μεταξύ δύο ατόμων, συνήθως ετεροφυλόφιλων, η οποία για να ολοκληρωθεί σωστά πρέπει ο άντρας να διεισδύσει στον κόλπο της γυναικάς με το μόριό του, και θεωρείται επιτυχής όταν και οι δύο κορυφώνουν με αυτόν τον τρόπο.

Κι όμως, ο οργασμός υφίσταται και χωρίς την διείσδυση! Μάλισταμ τίποτε δεν εμποδίζει μια γυναίκα να τελειώσει χωρίς διείσδυση μία ή μερικές φορές και μετά ΚΑΙ με διείσδυση.

Αλλά…ένα ένα.

Χρησιμοποίησε τα χέρια σου

Για την ακρίβεια τα δάχτυλά σου. Εξερεύνησε το κορμί του συντρόφου σου και άσε εκείνον να κάνει το ίδιο για εσένα. Άφησε τον να «παίξει» με την κλειτορίδα σου ή (για να ανεβάσεις περισσότερο τη λίμπιντό σου), ζήτησέ του να σε αγγίζει οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί. Η αναμονή θα σε ανταμείψει.

Ζήτα στοματικό

Η γλώσσα είναι από τους πιο δυνατούς μύες του σώματός μας και ως τέτοια μπορεί να σου χαρίσει απίστευτες στιγμές απόλαυσης στο κρεβάτι (διάβασε εδώ πώς να έρθεις σε οργασμό με το στοματικό σεξ). Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να δοκιμάσετε. Ο πειραματισμός μεταξύ σας θα πάει την απόλαυση ακόμα πιο μακριά.

Ασχολήσου με όλο το σώμα

Φιλιά, αγγίγματα, αγκαλιές: Όλα συμβάλλουν στο να φτάσεις στο επιθυμητό σημείο, ακόμα κι αν δεν υπάρξει διείσδυση. Εξερευνήστε ο ένας το κορμί του άλλου και ασχοληθείτε με όλες τις ερωτογενείς ζώνες. Ο λαιμός, η πλάτη, το στήθος είναι συνήθως σημεία του σώματος που αγνοούμε όταν κάνουμε «παραδοσιακό» σεξ, αλλά μπορούν να ανεβάσουν τη λίμπιντο σε λίγα δευτερόλεπτα και να οδηγήσουν σε απίστευτες στιγμές απόλαυσης.

Πρόσθεσε βοηθήματα στο παιχνίδι

Μπορεί να νομίζεις ότι τα ερωτικά βοηθήματα είναι για τους μοναχικούς ανθρώπους, αλλά το να τα χρησιμοποιήσεις παρέα με τον σύντροφό σου μπορεί να γίνει απίστευτα ερωτικό. Μπορείς να αφήσεις τον έλεγχο στο ταίρι σου και έτσι μη ξέροντας ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του, να «παίζει» με το μυαλό σου, ανεβάζοντας στα ύψη την ερωτική σου διάθεση.

Ασχολήσου με τον εαυτό σου

Η αυτοϊκανοποίηση μπροστά στο ταίρι σου, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά αφροδισιακά. Εκείνος σε βλέπει να περνάς καλά και καταλαβαίνει τι σου αρέσει (άρα μαθαίνει τι να σου κάνει), ενώ ο ενθουσιασμός και το πόσο ευάλωτη νιώθεις εκείνη τη στιγμή οδηγούν το μυαλό και το σώμα σου σε οργασμό.

*Με πληροφορίες από το Marieclaire.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024