Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξενοδοχεία: Πρώην εργαζόμενη προειδοποιεί - Μην ακουμπάτε τα παπλώματα - Δεν πλένονται

Ξενοδοχεία: Πρώην εργαζόμενη προειδοποιεί – Μην ακουμπάτε τα παπλώματα – Δεν πλένονται

Τα μυστικά της αποκαλύπτει πρώην εργαζόμενη σε ξενοδοχεία. Τι πρέπει να προσέχουν οι πελάτες για τα δωμάτια, την καθαριότητα και το πρωινό

Πρώην εργαζόμενη σε μεγάλα ξενοδοχεία μοιράζεται τα μυστικά του επαγγέλματος και δίνει συμβουλές στους μελλοντικούς πελάτες. Πρόκειται για τη Τζανέσα Ρίτσαρντ που μέσω βίντεο στο Tik Tok φροντίζει να κρατάει τους πελάτες της ενημερωμένους.

Βάσει της προσωπικής εμπειρίας της αναφέρει πως οι ρεσεψιονίστ δεν επιτρέπεται να λένε τον αριθμό του δωματίου δυνατά.

Πώς αλλάζουμε δωμάτιο

Άλλωστε, όπως επισημαίνει, «γι’ αυτό συνήθως τον γράφουμε σε έναν φάκελο και όταν σας τον παραδίδουμε, λέμε:

«Αυτός είναι ο αριθμός του δωματίου σας»».

@janessarichardMake sure to follow for part 2 😬 ##hotelstory ##customerservice ##momsoftiktok ##canadianmamas ##pregnancy ##hotelstories♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

Επίσης, οι αλυσίδες των ξενοδοχείων ποικίλλουν στην πολιτική τους όσον αφορά στην αναβάθμιση των επισκεπτών τους, αλλά υπάρχει περίπτωση να προσφερθεί η δυνατότητα ενός καλύτερου δωματίου χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

@janessarichardSpilling some 🍵 as an ex-hotel employee Part 4! ##fyp ##hotelfacts ##pregnant ##pregnancy ##canadianmamas ##canadian♬ Stuck in the Middle – Tai Verdes

Η Τζανέσα συστήνει την πραγματοποίηση της κράτησης απευθείας μέσω του ξενοδοχείου καθώς, με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες δεν θα βρεθούν προ εκπλήξεως όσον αφορά στον τύπο του δωματίου που επιθυμούν.

Πρωινό: Υπάρχει και σε πακέτο

Σε ότι αφορά το πρωινό, η Τζανέσα υποστηρίζει πως αν η διαμονή του πελάτη το περιλαμβάνει και αναχωρήσει πριν από την έναρξή του, μπορεί να ζητήσει να το πάρει σε πακέτο.

Ακόμα αποκάλυψε ότι τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν πλένουν τα παπλώματα μεταξύ των επισκεπτών στα δωμάτια, επισημαίνοντας:

«Τα πλένουν ίσως μία φορά τον χρόνο, πράγμα που είναι πραγματικά αηδιαστικό και έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, όταν μπείτε στο δωμάτιο, είναι να αφαιρέσετε το πάπλωμα!».

Τέλος προειδοποιεί τους πελάτες να μην περπατούν ξυπόλητοι στα χαλιά των ξενοδοχείων, γιατί ναι μεν μπορεί να σκουπίζονται τακτικά, αλλά δεν καθαρίζονται καλά το ίδιο συχνά.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024