Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σας έχει τύχει να μένετε δίπλα σε έναν «παράξενο» γείτονα. Όμως ο Μπαράτ Μιστρί φαίνεται πως πέτυχε το Τζακ Ποτ.

Ο άνδρας, που ζει με την οικογένειά του στο Σέφιλντ, έχει εδώ και 25 χρόνια στην άκρη της αυλής του ένα κωνοφόρο δέντρο.

Όμως τα δέντρα μεγαλώνουν. Και στα κλαδιά τους φωλιάζουν πουλιά. Κι όσο μεγαλώνουν τα δέντρα, τόσο αυξάνονται τα πουλιά.

Αυτό δεν άρεσε στον γείτονα του Μιστρί.

Έτσι, έφερε κηπουρούς χωρίς να τον ενημερώσει και έκοψαν τα κλαδιά που… έβγαιναν στην πλευρά του.

Στο παρελθόν, οι δυο οικογένειες είχαν καλές σχέσεις και οι γείτονες είχαν ενημερώσει ότι ο θόρυβος και η αναστάτωση που προκαλούσαν τα πουλιά, λερώνοντας και το αυτοκίνητό τους, τους έκανε να μην θέλουν ούτε να βλέπουν το δέντρο.

Έτσι κατέληξαν σε έναν συμβιβασμό και ο Μιστρί έκοψε τα κάτω κλαδιά, προκειμένου το αυτοκίνητο του γείτονα να περνά με άνεση και να μειωθεί ο όγκος του κωνοφόρου.

Αυτό όμως δεν στάθηκε αρκετό:


Ο γείτονάς του έκοψε ουσιαστικά στη μέση το δέντρο, πράγμα που όπως παραδέχεται ο Μιστρί είχε δικαίωμα να κάνει. Ένας χρήστης του Reddit έτυχε να περνά από την περιοχή, τράβηξε μια φωτογραφία και η διαμάχη των γειτόνων έγινε viral.

Οι δυο τους έγιναν ακόμη πιο διάσημοι, όταν κάποιος ανώνυμος έστειλε την εικόνα σε μια τηλεοπτική εκπομπή, και πλέον διάφοροι Βρετανοί καταφτάνουν έξω από τα σπίτια τους για να απολαύσουν… την ατραξιών.

«Ένα εξαιρετικό παράδειγμα βρετανικής μικροπρέπειας» έγραψε κάποιος στο Twitter.

Οι γείτονες πάντως συμφωνούν με τον Μιστρί που στεναχωρήθηκε με την παραμόρφωση του δέντρου.

«Στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ», λέει ο ίδιος στον Guardian. «Τους εκλιπαρήσαμε ξανά και ξανά να μην το κάνουν, όμως είχαν πάρει την απόφασή τους. Το δέντρο θα έφευγε από τη μέση».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο