Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπίλι Άιλις: Ζητά συγγνώμη για τις ρατσιστικές εκφράσεις

Μπίλι Άιλις: Ζητά συγγνώμη για τις ρατσιστικές εκφράσεις

H τραγουδίστρια απολογήθηκε στους φανς της μετά τα σχόλιά της για τους Ασιάτες.

Σάλο προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο η Μπίλι Άιλις σε ηλικία 13-14 χρονών, μιλούσε με «κινέζικη προφορά» και αποκαλούσε τους Ασιάτες ως «μαύρες κηλίδες». Οι θαυμαστές της την κατηγόρησαν για ρατσιστική συμπεριφορά, όμως η ίδια έσπευσε να δώσει τη δική της απάντηση.

Όπως έγραψε στο Instagram δεν ήταν σκοπός της να προσβάλλει τους Ασιάτες, αλλά απλώς τραγουδούσε τον συγκεκριμένο στίχο από ένα τραγούδι. «Το βίντεο που με δείχνει να μιλάω με μία φωνή, που επινόησα, είναι κάτι που ξεκίνησα όταν ήμουν παιδί και το έκανα όλη μου την ζωή, ειδικά όταν μιλούσα στα κατοικίδια μου, στους φίλους μου ή στην οικογένειά μου. Είναι ασυναρτησίες, απλά κάνω χαζομάρες, δεν είναι σε καμία περίπτωση μίμηση κάποιου, κάποιας γλώσσας, προφοράς ή κουλτούρας», ανέφερε.

Στη δημοσίευσή της ‘έγραψε: «Σας αγαπώ παιδιά και πολλοί μου ζητήσατε να απαντήσω σε αυτό που έγινε. Και είναι όντως κάτι στο οποίο θέλω να απαντήσω, γιατί μου βάζουν μία ταμπέλα, η οποία δεν με αντιπροσωπεύει. Υπάρχει ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει και με δείχνει σε ηλικία 13 ή 14 ετών να λέω μία λέξη από ένα τραγούδι, που εκείνη την εποχή δεν ήξερα ότι ήταν προσβλητική ως προς τα μέλη της ασιατικής κοινότητας. Είμαι πραγματικά ντροπιασμένη και αηδιάζω μόνο που είπα αυτή την λέξη. Ήταν η πρώτη φορά που άκουγα αυτή την λέξη γύρω μου. Κανείς από την οικογένειά μου δεν την είχε πει ποτέ». Τέλος, ζήτησε συγγνώμη από το κοινό της, λέγοντας πως δεν ήθελε να πληγώσει κανέναν.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024