Υπάρχουν άτομα που έχουν μυστικά και που προτιμούν να μην αναφέρουν τα πάντα στους άλλους αλλά υπάρχουν και αυτά που δεν κρύβουν τίποτα. Που φανερώνουν όλα όσα σκέφτονται και εκφράζονται χωρίς δισταγμούς. Ποια ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία με βάση το ζώδιό τους;

Ο Κριός:

Ο Κριός είναι από τα λίγα ζώδια που έχουν αμεσότητα και ειλικρίνεια. Είναι σαν τα μικρά παιδιά. Θα σου πει αυτό που σκέφτεται, αυτό που θέλει, θα σου δείξει τον θυμό του και θα συναισθήματά του. Δεν θα παίξει με το μυαλό σου και σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτεί να προσπαθήσεις εσύ να παίξεις με το δικό σου. Είναι ένα ζώδιο αυθόρμητο και παρορμητικό, το οποίο για κανένα λόγο δεν «στήνει» παγίδες.

Ο Ταύρος:

Με τον Ταύρο αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις. Είναι πιστός, ειλικρινής και προσγειωμένος. Μπορεί να είναι εξαιρετικά υπομονετικός και δε θα μπει ποτέ στην διαδικασία να στήσει παιχνίδια ή να προσπαθήσει να σε ελέγξει. Όλα αυτά του φαίνονται ανούσια και χάσιμο χρόνου. Είναι σαν τον Κριό στο κομμάτι αυτό. Ή θες ή δεν θες. Δεν υπάρχει κάτι στη μέση.

Ο Λέων:

Ο Λέοντας δεν θα πέσει τόσο χαμηλά. Για εκείνον στρατηγικές και mind games θεωρούνται… ποταπές. Δεν είναι του επιπέδου του άλλωστε. Είναι και εκείνος άνθρωπος ειλικρινής και γενικά δείχνει τα συναισθήματά του, τι θέλει και τι όχι. Δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που είναι δήθεν και προσπαθούν να ελέγξουν τους άλλους συναισθηματικά.

Ο Υδροχόος:

Ο Υδροχόος, όπως λέει και το astrology.gr, πιστεύει στην ισότητα και στην δικαιοσύνη και κυρίως δε θέλει να μπαίνει καν σε διαδικασία να παραστήσει κάτι άλλο από αυτό που είναι ή να κρύψει τις επιθυμίες ή την ενόχλησή του. Το παν γι’ αυτόν είναι η ελευθερία έκφρασης και λόγου, οπότε δε θα προσπαθούσε να χειραγωγήσει κάποιον άλλο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο