Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ ενώνουν τις δυνάμεις τους και πολεμούν ενάντια στους περιορισμούς του δικαιώματος ψήφου.

Το διάσημο ζευγάρι το οποίο απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα, γύρισε μια ταινία μικρού μήκους για να υποστηρίξει την υιοθέτηση του νόμου για τη διεύρυνση του δικαιώματος ψήφου για τους πολίτες και ρίχνει μια ματιά σε ένα ζοφερό δυστοπικό μέλλον, στο οποίο το νομοσχέδιο θα έχει απορριφθεί.

Ο νέος νόμος αποσκοπεί στην επέκταση των δικαιωμάτων ψήφου και στην αλλαγή των νόμων για τη χρηματοδότηση προεκλογικών εκστρατειών για τη μείωση της επιρροής του χρήματος στην πολιτική.

Η ταινία της Κέιτι Πέρι και του Ορλάντο Μπλουμ, με τίτλο «Μεταδόσεις από το Μέλλον», αρχίζει το έτος 2055, όπου η Αμερική που γνωρίζουμε δεν υπάρχει πλέον.

Το ζευγάρι υποδύεται μεγαλύτερης ηλικίας μαχητές της ελευθερίας, προτρέποντας τους ανθρώπους να «σώσουν τη δημοκρατία όσο μπορούν».

«Ξεκίνησε όταν η καταστολή των ψηφοφόρων έγινε ανεξέλεγκτη σε όλη την Αμερική» λέει η τραγουδίστρια.

«Τα νομοσχέδια για τα δικαιώματα ψήφου έσβησαν στη Γερουσία, έκλεισαν τα εκλογικά κέντρα. Χάσαμε το δικαίωμα ψήφου» αναφέρει.

«Αυτό το μέλλον δεν χρειάζεται να υπάρξει» προσθέτει ο Μπλουμ. «Έχετε τη δύναμη να το αλλάξετε. Σώστε τη δημοκρατία όσο μπορείτε».

Η ταινία μικρού μήκους που καλεί τους θεατές να παροτρύνουν τους γερουσιαστές τους να επισκεφθούν το WHILEYOUCAN.US έχει δημιουργηθεί, όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ για λογαριασμό της μη κομματικής, δημοκρατικής οργάνωσης Represen.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο