Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Jessie J.: Με ερωτηματικό το μέλλον της - Ίσως να μην μπορέσει να τραγουδήσει ξανά

Jessie J.: Με ερωτηματικό το μέλλον της – Ίσως να μην μπορέσει να τραγουδήσει ξανά

Η ίδια αποκάλυψε ότι ταλαιπωρείται από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Δύσκολες ώρες περνά η Jessie J.. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με τη νόσο του Meniere και κάνει αγώνα δρόμου για να καταφέρει να επανέλθει.

Η ίδια σε ανάρτησή της στα social media εξήγησε ότι έχει αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν το ίδιο πρόβλημα, τώρα όμως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Συγκεκριμένα, έξι μήνες πριν είχε βρεθεί στο νοσοκομείο, καθώς στα ξαφνικά είχε χάσει εντελώς την ακοή της στο δεξί της αυτί.

Τότε δεν ήξερε τι ακριβώς συμβαίνει, όμως τώρα μετά από πολλές ιατρικές εξετάσεις, αποδείχθηκε ότι πάσχει από τη νόσο Meniere. Πρόκειται για μία νόσο, η οποία χαρακτηρίζεται από ιλίγγους, κυμαινόμενη απώλεια της ακοής, εμβοές με συνεχώς αυξανόμενες εντάσεις και ναυτία.

Σε βίντεό της η Jessie J. ανέφερε ότι η νόσος την οδήγησε σε μία μεγάλη παλινδρόμηση οξέως, η οποία προκάλεσε οζίδια στον λαιμό της. Ο γιατρός της την συμβούλευσε να τραγουδάει τα κομμάτια της όσο πιο σιγά μπορεί και να ηχογραφεί τον εαυτό της, προκειμένου να μπορούν να καταλάβουν από την φωνή της την οποιαδήποτε βελτίωση ή επιδείνωση.

«Κάνω ό,τι μπορώ για να επιδιορθώσω ό,τι είναι σπασμένο. Θέλω να τραγουδήσω αυτά τα τραγούδια live. Δεν θα τα παρατήσω. Αρνούμαι», τονίζει ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει στη ζωή που έκανε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024